Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Telefoonmodule en Mobiele-telefoonvoorbereiding Panamera Diesel

Porsche Panamera Diesel - Telefoonmodule en  Mobiele-telefoonvoorbereiding
Getoond model: Panamera GTS

Telefoonmodule en Mobiele-telefoonvoorbereiding

De telefoonmodule

Tegen meerprijs is een quadband gsm-telefoonmodule voor het PCM leverbaar. Deze kenmerkt zich door een hoge mate van bedieningscomfort en optimale gesprekskwaliteit. U kunt er voor kiezen om uw eigen simkaart direct in de simkaartlezer van het PCM te plaatsen, waarna u direct handsfree of met de losse telefoonhoorn kunt bellen vanuit de auto. Het kan echter nog eenvoudiger: via de Bluetooth®-verbinding van uw mobiele telefoon en met behulp van het SIM-Access Profile (SAP). Zodra de automatische koppeling tussen mobiele telefoon en module tot stand is gebracht, wordt de antenne van uw mobiel uitgeschakeld om de batterijen te sparen en belt u via de buitenantenne.

Afhankelijk van het type mobiele telefoon zijn dan niet alleen de telefoonnummers op uw eigen simkaart, maar ook die van uw telefoongeheugen beschikbaar. De bediening vindt eveneens afhankelijk van het type mobiele telefoon plaats via het PCM, vanaf het multifunctionele stuurwiel of via de spraakbediening. De mobiele telefoon kan daarbij gewoon in uw jaszak blijven zitten. Daarnaast bestaat nog de optie om via de telefoonmodule en Bluetooth® bepaalde mobiele telefoons te koppelen die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen. In dit geval wordt de gsm-verbinding standaard gelegd via de antenne van de mobiele telefoon. Het PCM werkt als handsfree systeem. De mobiele telefoon kan gewoon opgeborgen blijven.

Om ervoor te zorgen dat u, ook als er meerdere passagiers aanwezig zijn, discrete gesprekken kunt voeren, beschikt de telefoonmodule over een draadloze Bluetooth® hoorn met display en toetsenbord, die in de middenconsole is geplaatst. Bij een Bluetooth®-verbinding via het Handsfree Profile (HFP) kan de draadloze hoorn echter niet worden gebruikt.

Mobiele-telefoonvoorbereiding

Voor de Bluetooth®-verbinding van mobiele telefoons die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen, is tegen meerprijs een mobiele-telefoonvoorbereiding leverbaar. Ook hierbij kan uw mobiele telefoon gewoon in uw jaszak blijven. Via het audiosysteem CDR en het PCM zijn alle basisfuncties van de mobiele telefoon te bedienen. De gsm-verbinding wordt standaard gelegd via de antenne van de mobiele telefoon.

Idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Vermogen

De directe benzine-inspuiting (DFI)

8-traps Tiptronic S

Het VarioCam Plus systeem

De variabele nokkenasverstelling

De automatische start-stopfunctie

Het zeilen

Het uitlaatsysteem

Sport knop met Sport Chrono

Stuurinrichting en Servotronic Plus

Porsche Active Suspension Management (PASM)

De adaptieve luchtvering

PDCC met PTV Plus

De wielen en het bandenspanningscontrolesysteem (RDK

Porsche Stability Management (PSM)

De verlichting

De remmen

De carrosserieconstructie

Airbags en gordelsysteem

De diefstalbeveiliging

Comfort

De stoelen

De stuurwielen

De hulpsystemen

Entry & Drive

Porsche Car Connect (PCC)

Bagageruimte

Het audiosysteem CDR

Porsche Communication Management (PCM)

Porsche Rear Seat Entertainment

Telefoonmodule en Mobiele-telefoonvoorbereiding

BOSE® Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-System

De uitlaatgasreiniging

Lichte constructie en recycling