Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De uitlaatgasreiniging

Panamera 4S
Getoond model: Panamera S-E-Hybrid

De uitlaatgasreiniging

Iedereen heeft het over elektrische mobiliteit. Per slot van rekening moeten we oplossingen zien te vinden voor één van de grootste uitdagingen van onze tijd: hoe kunnen we zuiniger omgaan met natuurlijke hulpbronnen? Hoe kan de emissie van CO2 worden verminderd en de energiebehoefte worden gereduceerd? Ons antwoord: E-mobility, oftewel duurzame mobiliteit. Het eindresultaat: de Panamera S E-Hybrid. Daarbij vervangen we olie door regeneratieve stroom en combineren we hoge performance met een hoog gebruiksgemak. Zo is de Panamera S E-Hybrid de nieuwe maatstaf geworden als het om de reductie van CO2-emissie gaat. manier afgestemd.

Met hybridetechnologie slaan we nieuwe wegen in – zonder de vertrouwde wegen uit het oog te verliezen: Porsche reduceerde het brandstofverbruik bij alle modellen ten opzichte van hun voorgangers met een tweecijferig percentage. Dat alles bereiken we met de inzet van efficiënte motoren, lichtgewichtconstructies, optimale aerodynamische eigenschappen en lage rolweerstand.

De auto’s van Porsche laten zien dat zelfs krachtige sportwagens in hun categorie bescheiden verbruiks- en emissiewaarden kunnen bereiken. Een dergelijk hoge mate van milieuvriendelijkheid wordt mede gegarandeerd door de eigen afdeling milieubeheer van Porsche in het Duitse Weissach. Alle ontwikkelingen worden daar op een ecologische manier afgestemd.