Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Idee Macan Macan S Diesel 211 pk

Porsche Macan S Diesel 211 pk - Idee Macan

Idee Macan

Wie liever zijn eigen sporen nalaat, hoeft niet die van anderen te volgen. Zo en niet anders denken wij ook over voertuigen in de categorie compacte SUV’s: 5-deurs, 5 zitplaatsen, 4-wielaandrijving – en natuurlijk een hoge zitpositie. Maar ontbreekt er niet nog iets?

Iets wat meer leven in de brouwerij brengt. Wat ons de straat van dichtbij laat voelen. Wat voor intens rijplezier zorgt. Met ruim voldoende plaats voor hobby, vrije tijd of sport. Maar niet voor compromissen. Wat compact, robuust en intens is. En toch krachtig. Voor elke dag, maar beslist niet alledaags.

Volgens deze maatstaven hebben we de nieuwe Macan gebouwd. In 3 verschillende uitvoeringen. Alle drie een sportwagen. Alle drie uniek in zijn segment. Alle drie een echte Porsche – van het design via de rijdynamiek tot aan de uitrusting. Van de zeer sportieve S-uitvoering via de efficiënte marathonloper met dieselmotor tot aan de Turbo, die op het gebied van performance nieuwe normen stelt in zijn klasse.

Alle Macan modellen zijn volgens de Porsche filosofie ontwikkeld, getest en gebouwd. Concreet betekent dit: we verrijken het dagelijkse leven met de sportiviteit van het circuit. Dit doen we zo efficiënt mogelijk. Maar natuurlijk ook veilig en comfortabel. Alles wordt hierbij in het werk gesteld. Tot onze ingenieurs het stoutmoedige ontwikkelingsdoel hebben bereikt: de eerste sportwagen onder de compacte SUV’s.

De nieuwe Macan – gebouwd voor een intens leven. Een auto die onophoudelijk de zenuwen prikkelt en hongerig naar avontuur maakt. Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Gebouwd voor een leven dat zich niet door conventies laat beperken. Dat daarom authentiek aanvoelt. Direct en dichtbij.

Kortom, een sportwagen. Een sportwagen die ons ook in het dagelijkse leven biedt wat we zoeken: het gevoel alles uit het leven te halen wat erin zit.

De nieuwe Macan. Life, intensified.