Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Transport Cayman

Porsche - Transport
Getoond model: Cayman

Transport

Verbruik/emissie* van de Cayman modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,6; Buitenwegen in l/100 km 7,1-5,9; Totaal in l/100 km 9,0-7,7; CO2-emissie in g/km 211-180.

Opbergmogelijkheden

U kunt het leven van alledag ontvluchten of er juist middenin staan. Het is uw keuze. En een stuk persoonlijke vrijheid, die de Cayman modellen niet alleen met performance, maar ook met alledaags gebruiksgemak ondersteunen. Het afsluitbare dashboardkastje en het vak met de stekeraansluiting onder de middenarmsteun bieden veel plaats. Nog meer opbergruimte wordt geboden door de 2 opbergvakken per portier, een bagagenet in de voetenruimte van de bijrijder, kledinghaken aan de achterzijde van de stoelen en 2 praktische bekerhouders boven het dashboardkastje.

Bagageruimte voorin

Nog meer ruimte voor uw persoonlijke vrijheid: nog meer opbergruimte. De bagageruimte voorin meet 150 liter en is bekleed met zwart tapijt.

Bagageruimte achterin

Comfortabel en functioneel: de bagageruimte achterin. Deze bestaat uit het oppervlak boven de motorafdekking en de bagageruimte erachter en is ook zeer geschikt voor langere bagagestukken – bijvoorbeeld voor het transporteren van uw sportuitrusting. Het totale volume: ongeveer 275 liter. Als onderdeel van het interieur is het bekleed met tapijt in interieurkleur. De bagagebeschermbeugel en de bagagescheiding bestaan uit geborsteld aluminium. In de bagagescheiding is ook de toegang tot de vulopeningen voor koelvloeistof en motorolie verborgen. Opbergvakken in de bovenste bagageruimte bieden nog extra bagageruimte. Een overzicht van speciaal op maat gemaakte koffers en tassen staat in de separate brochure van Porsche Driver’s Selection.