Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Veiligheid

Cayenne Turbo S
Porsche Cayenne Turbo S - Remmen

Remmen

Opgewassen tegen de uitstekende prestaties van de nieuwe Cayenne Turbo S: de remschijven met een diameter van 390 mm voor en 358 mm achter. Het gebruik van aluminium verlaagt het gewicht en daarmee de ongeveerde massa. Voor een betere wegligging, meer rijcomfort, meer souplesse en een verbeterde...

Meer informatie
Porsche Cayenne Turbo S - Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Tegen meerprijs is het keramische remsysteem Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) leverbaar. Dit reageert nog sneller en preciezer – vooral bij het afremmen vanaf hoge snelheden. Het extreem lage gewicht zorgt voor een verdere verbetering van de wegligging en het rijcomfort.

Meer informatie
Porsche Cayenne Turbo S - Porsche Stability Management (PSM)

Porsche Stability Management (PSM)

Het Porsche Stability Management (PSM) is standaard. Het automatische regelsysteem zorgt voor stabiliteit in rijdynamische grenssituaties.

Meer informatie
Porsche Cayenne Turbo S - Airbags

Airbags

Veel bescherming bieden ook de standaard fullsize airbags voor bestuurder en passagier en het Porsche Side Impact Protection System (POSIP): met zijairbags in de voorstoelen, gordijnairbags die het volledige dakframe en de zijruiten van de A- tot de C-stijl bedekken en dwarsbalken in de portieren.

Meer informatie
Porsche Cayenne Turbo S - Verlichtingsconcept

Verlichtingsconcept

De gerechtvaardigde eis aan de verlichting: bij dag en nacht een onmiskenbaar design en tegelijkertijd heel veel veiligheid. De consequentie: bi-xenonkoplampen inclusief Porsche Dynamic Light System (PDLS) zijn standaard. PDLS beschikt over de functies dynamische en statische bochtenverlichting,...

Meer informatie