Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Porsche Dynamic Light System (PDLS) Cayenne S

Porsche Cayenne S - Porsche Dynamic Light System (PDLS)
Getoond model: Cayenne Turbo

Porsche Dynamic Light System (PDLS)

Led-koplampen incl. Porsche Dynamic Light System (PDLS).

Een perfecte uitlichting van de weg door een betere verlichting dichtbij, veraf en aan de zijkant van de auto. Dankzij de daglichtachtige kleur en de geringe verstrooiing van de led-koplampen inclusief PDLS raken de ogen minder snel vermoeid dan bij andere systemen het geval is.

Bi-xenonkoplampen incl. Porsche Dynamic Light System (PDLS).

De bi-xenonkoplampen beschikken over extra halogeenverstralers en automatische dynamische lichtbundelhoogteverstelling. Zij staan garant voor een evenwichtige verlichting van de rijbaan, of u nu dimlicht of grootlicht voert.

Porsche Dynamic Light System (PDLS).

PDLS past de spreiding van het licht aan uw snelheid aan. De dynamische bochtenverlichting zorgt ervoor dat de koplampen, afhankelijk van stuurhoek en rijsnelheid, de bocht al indraaien, terwijl de statische bochtenverlichting de verstralers activeert voor beter zicht in krappe bochten en bij het afslaan.

Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+).

PDLS+ biedt u twee extra functies: de grootlichtassistent wordt vanaf ca. 65 km/h ingeschakeld. Deze assistent herkent tegemoetkomend en voor u rijdend verkeer en past de intensiteit en reikwijdte van de verlichting aan op de rijsituatie. Wanneer u een kruising nadert, schakelt de kruispuntverlichting de linkeren rechter-bochtenverlichting in. Hierdoor wordt de lichtbundel breder en korter. Het resultaat: een betere verlichting van de directe omgeving.