Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieur Design

Cayenne S Diesel
Porsche Cayenne S Diesel - Interieur Design

Interieur Design

Wanneer u het portier van de nieuwe Cayenne S Diesel opent, herkent u het onmiddellijk – overduidelijk een Porsche, overduidelijk een sportwagen.

Ook de naar voren oplopende middenconsole ondersteunt uw drang naar dynamiek – deze is namelijk helemaal op het wezenlijke gericht: u. De zitpositie en een sportief stuurwiel integreren de bestuurder optimaal in de auto en versterken zo het sportwagengevoel.

Een – voor een Porsche – gebruikelijk plaatje: de 5 ronde instrumenten van het instrumentenpaneel lijken van het dashboard los te komen. Het 4,8 inch tft-kleurenscherm met een hoge resolutie voorziet u van informatie van de boordcomputer of geeft in combinatie met PCM inclusief navigatiemodule de kaart van het navigatiesysteem weer. Op het tft-kleurenscherm worden bovendien de waarden van de als meeruitvoering leverbare cruise control met automatische afstandsregeling gevisualiseerd of worden waarschuwingen, bijvoorbeeld voor het tegen meerprijs leverbare bandenspanningscontrolesysteem (RDK), weergegeven.

Comfort op de juiste plek verhoogt het welbevinden – en de efficiency. De bedieningselementen zijn bijvoorbeeld helemaal op de bestuurder afgestemd: voor een hoge mate van comfort en ergonomie. Veel gebruikte bedieningselementen zijn op de middenconsole ondergebracht in overzichtelijke groepen. Zo kunt u afzonderlijke functies snel oproepen.

De achterbank kan handmatig worden verschoven en is in delen neerklapbaar in de verhouding 40 : 20 : 40. Bovendien kan de schuine stand van de rugleuning worden versteld. Voor nog meer plaats op de tweede zitrij of extra bagageruimtevolume tot 1.780 liter.

Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er zijn tal van combinatiemogelijkheden. Het assortiment van kleuren en oppervlaktestructuren biedt een ruime keuze – van elegant tot sportief. Zo heeft u de keus uit stijlvolle houtsoorten, maar ook uit bijvoorbeeld aluminium of carbon – rechtstreeks ontleend aan de autosport. Geheel volgens uw persoonlijke smaak.