Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Karakter

Cayenne S Diesel
Porsche Cayenne S Diesel - Karakter

Karakter

Verbruik/emissie* Cayenne modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,9-8,4; Buitenwegen in l/100 km 8,5-6,5; Totaal in l/100 km 11,5-7,2; CO2-emissie in g/km 270-189.

Politici, wetenschappers, ondernemers – iedereen heeft het tegenwoordig over betere prestaties, minder verbruik van resources en meer rendement. Prestaties worden echter door iedereen anders gedefinieerd. Maar prestatieverbetering willen ze allemaal.

Hoe je dit bereikt? Door steeds nog een stap verder te gaan. Dat is toch ook uw instelling? Een instelling die we van harte ondersteunen.

Daarom hebben onze ingenieurs steeds meer dan één doel voor ogen. Bij de nieuwe Cayenne S Diesel draaide het bijvoorbeeld niet alleen om vermogen, maar ook om efficiency. Twee principes die bij Porsche sinds 1948 onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een ander principe? Meer emoties losmaken: bij u.

Hoe? Bijvoorbeeld met een vermogen van 281 kW (382 pk) en een koppel van 850 Nm. Ofwel: met de nieuwe 4,2 liter V8 turbodiesel. Om met dit hoge vermogen te kunnen omgaan, beschikt de Cayenne S Diesel over het remsysteem van de Cayenne S, de 8-traps Tiptronic S en de permanente 4-wielaandrijving Porsche Traction Management (PTM). Overtuigende feiten die de nieuwe Cayenne S Diesel tot de sportwagen onder de diesels en ook onder de SUV’s maakt. De Cayenne S Diesel belichaamt alles waar de letter ‘S’ bij Porsche van oudsher voor staat: betere prestaties en een grote vermogensreserve. Op het gebied van de aandrijving. Op het gebied van de uitrusting en het design. En op het gebied van uw eisen.

Opnieuw hebben we een bewezen idee verder doordacht. Het resultaat: een diesel, een sportwagen, een Porsche. Een auto die performance en efficiency verenigt.