Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Belangrijkste standaarduitrusting

Cayenne Diesel 211 Platinum Edition

Belangrijkste standaarduitrusting

Wat doe je, als het doel is bereikt? Dat is een mogelijkheid. Wij hebben voor een andere weg gekozen: doorgaan, de lat opnieuw hoger leggen. Het resultaat van deze denkwijze is een speciale uitvoering die het karakter van de Cayenne nog sterker benadrukt, zowel qua interieur als exterieur: de Cayenne Platinum Edition.

Hij belichaamt datgene waar de Cayenne voor staat. De combinatie van een compromisloze dagelijkse bruikbaarheid en dynamische prestaties. Net als voorheen geldt namelijk: de Cayenne is de sportwagen onder de SUV's. Een maatstaf. Ook voor onszelf.

Met de Platinum Edition hebben we onszelf hieraan afgemete . Dat laten de specifieke designkenmerken van het exterieur in platinazilver en de uitgebreidere standaarduitrusting zien. Daartoe behoren onder andere bi-xenonkoplampen en de 19 inch Cayenne Design II wielen met gekleurd Porsche embleem.

Maar het gaat niet alleen om zijn uiterlijke verschijning. De Cayenne Platinum Edition beschikt over een interieur dat bepaald niet 'standaard' oogt. Het is onder meer voorzien van een exclusieve bi-color afwerking met gedeeltelijk lederen bekleding in zwar-luxorbeige, het gestanste Porsche embleem op de hoofdsteunen van de voorstoelen en de buitenste zitplaatsen van de achterbank, het SportDesign stuurwiel, de stuurbekrachtiging Plus en het Porsche Communication Management (PCM) inclusief navigatiemodule.

Zo hebben we de persoonlijkheid van de Cayenne onderstreep . En hem de verfijning gegeven die zijn karakter nog sterker tot uiting laat komen.