Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Stuurwielen

Boxster
Porsche - Stuurwielen
Links: Sportstuurwiel; Midden: Multifunctioneel stuurwiel; Rechts: SportDesign stuurwiel met schakelpaddles i.c.m. PDK

Stuurwielen

U heeft zelf in de hand waar u heen wilt. Om ervoor te zorgen dat dat ook zo blijft, beschikken alle stuurwielen over een met glad leder beklede stuurwielkrans met veel grip en een hoogwaardig ergonomisch design. De afstand tussen het stuurwiel en de schakelhendel is kort. Voor sportief snel schakelen.

Bij de tegen meerprijs leverbare volledig elektrisch verstelbare stoelen hoort een elektrisch verstelbaar stuurwiel met geheugenfunctie. Voor nog meer comfort.

Sportstuurwiel

Het standaard 3 spaaks sportstuurwiel is zowel axiaal tot 60 mm en verticaal tot 40 mm verstelbaar. De stuurwielkrans is met glad leder bekleed. In combinatie met de als meeruitvoering leverbare PDK beschikt het stuurwiel over 2 ergonomische schuiftoetsen. Met een druk van de duim schakelt de PDK op. Met een druk van de wijsvinger schakelt de PDK terug. Ongeacht of u ze met uw linker- of rechterhand bedient.

Bij de meeruitvoeringen Sport Chrono Pakket en PDK is er boven de airbagmodule een extra display aangebracht. Hierop kunt u zien of de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control ingeschakeld zijn.

Het tegen meerprijs leverbare multifunctionele stuurwiel biedt nog meer bedieningscomfort – met 4 functietoetsen en 2 wieltjes. Daarmee zijn tal van audio-, telefoon-en navigatiefuncties comfortabel vanaf het stuurwiel te bedienen.

SportDesign stuurwiel

Het tegen meerprijs leverbare SportDesign stuurwiel onderscheidt zich uiterlijk door zijn markante design in dubbelspaakslook. Het stuurwiel biedt ook bij uiterst sportief rijgedrag een veilige grip.

In combinatie met PDK is het stuurwiel voorzien van 2 schakelpaddles van massief lichtmetaal. Deze zijn achter de rechter- en de linkerstuurwielspaak geplaatst. Door aan de rechterpaddle te trekken, schakelt de PDK een versnelling op. Door aan de linkerpaddle te trekken, schakelt de PDK terug.

In combinatie met de meeruitvoeringen Sport Chrono Pakket en PDK wordt u via een indicatie in de linker- en de rechterstuurwielspaak geïnformeerd over de activering van de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control.

Stuurwielverwarming

Tegen meerprijs is voor het sportstuurwiel en het multifunctioneel stuurwiel stuurwielverwarming leverbaar, voor nog meer comfort bij lage buitentemperaturen. Met een knop op het stuurwiel wordt de stuurwielkrans aangenaam verwarmd. Zo staat niets u in de weg om ook bij koud weer van het rijden met geopende cabrioletkap te genieten.