Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Cabrioletkap

Boxster
Porsche Boxster - Cabrioletkap

Cabrioletkap

Volledig elektrisch bedienbare cabrioletkap

Het gevoel van vrijheid met één druk op de knop. Het bestaat. De Boxster modellen beschikken standaard over een volledig elektrisch bedienbare cabrioletkap. Het openen en sluiten duurt bij draaiende motor slechts ca. 9 seconden – bij een snelheid tot 50 km/h. Bij stilstand kan het dak zelfs op afstand worden bediend via de autosleutel.

De lichte en vlakke dakconstructie volgt op elegante wijze de lijnen van de Boxster modellen en benadrukt zo als wezenlijk designelement het langgerekte zijaanzicht. Naar achteren gaat de cabrioletkap naadloos over in de carrosserie. Het bijzonder krachtige lijnenspel oogt niet alleen zeer dynamisch, maar zorgt ook voor uitstekende aerodynamische eigenschappen.

De cabrioletkap komt compact over de motorruimte te liggen. Het volume van de bagageruimte blijft gelijk. De aandrijving van de cabrioletkap werkt buitengewoon stil. De moderne bekleding van de cabrioletkap is robuust en heeft een geluiddempende werking. De grote glazen achterruit is verwarmbaar en krasvast. Zo kunt u ook van de vrijheid genieten als het weer eens niet meezit.

Windscherm

Tegen meerprijs is een windscherm leverbaar. Dit vermindert luchtwervelingen bij het hoofd en kan eenvoudig aan de rolbeugels worden bevestigd.