Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Karakter Boxster S

Porsche Boxster S - Karakter

Karakter

Boxster S staat voor rijdynamiek in zijn puurste vorm. Het lichtgewicht onderstel is op het hoge vermogen van de motoren afgestemd. Voor nog meer souplesse en rijplezier gecombineerd met nog meer tractie en controle: het tegen meerprijs leverbare actieve onderstel Porsche Active Suspension Management (PASM) en het eveneens tegen meerprijs leverbare Porsche Torque Vectoring (PTV). Zo haalt u met de Boxster S nog meer uit elke bocht.

Buitengewoon krachtig voor een roadster: de standaard 19 inch lichtmetalen Boxster S wielen in dubbelspaaks design. Voor de noodzakelijke veiligheid zorgen vaste aluminium monobloc remzadels met 4 zuigers. De diameter van de voorste remschijven is 15 mm groter dan bij de Boxster. De remzadels zijn rood.

Remprestaties uit de racesport bieden de als meeruitvoering leverbare keramische remschijven van het PCCB systeem (Porsche Ceramic Composite Brake).

Bi-xenonkoplampen zijn standaard bij de Boxster S. De centrisch geplaatste tweekanaals dubbele eindpijp van geborsteld rvs is zowel optisch als akoestisch indrukwekkend.

En van binnen? Bij de Boxster S zijn ook de armsteunen in de portieren en het deksel van het opbergvak van de middenconsole met leder bekleed. De toerenteller heeft een aluminiumkleurige wijzerplaat.

De Boxster S is een nog fellere interpretatie van het atletische concept dat de Boxster in het roadstersegment benadrukt. Met een techniek die helemaal gericht is op directe beleving, op actie en dynamiek, zonder vertraging.