Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Overige comfortuitrustingen Boxster S

Porsche Boxster S - Overige comfortuitrustingen

Overige comfortuitrustingen

Licht-Design Pakket

Het als meeruitvoering leverbare Lichtdesign Pakket bestaat uit dimbare ledverlichting in de dakconsole, bij de portiervakken en in de voetenruimte. Ook in de bagageruimten en in de make-upspiegel in de zonnekleppen bevindt zich, in combinatie met het Licht-design Pakket, ledverlichting.

Tegen meerprijs kan het systeem ook worden uitgebreid met parkeerhulp aan de voorzijde. De ultrasoonsensoren zijn onopvallend in de achter- en eventueel voorbumper geïntegreerd. De afstand tot het obstakel wordt zowel akoestisch als grafisch weergegeven, en wel via het centrale beeldscherm van het audiosysteem CDR, van het als meeruitvoering leverbare CDR Plus of van het als meeruitvoering leverbare PCM.

HomeLink® (garagedeuropener)

De tegen meerprijs leverbare, vrij programmeerbare garagedeuropener is in de dakconsole ingebouwd. Hiermee kunnen maximaal 3 garagedeuren, huisverlichtingssystemen of alarminstallaties radiografisch worden bediend.

Oriëntatieverlichting.

Wanneer de auto met de afstandsbediening op de sleutel wordt vergrendeld of ontgrendeld, wordt automatisch de led-dagrijverlichting gedurende een instelbare tijd ingeschakeld.

Porsche Entry & Drive.

Met het als meeruitvoering leverbare Porsche Entry & Drive kunt u de autosleutel in uw zak of tas laten. Zodra u de portiergreep beetpakt of met de hand in de buurt van de voor- of achterbumper komt, wordt het portier of de bagageruimteklep ontgrendeld. De motor wordt gestart of afgezet met de elektrische contact-startschakelaar.