Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Interieur 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S - Interieur

Interieur

De belangrijkste eigenschap van het interieur: concentratie op het wezenlijke. Doordachte techniek, een goede ergonomie. Gericht op de maatstaf bij alles wat we doen: de bestuurder.

Dit ziet u aan de naar voren oplopende middenconsole. In de voor Porsche typische vormtaal volgt het een eenvoudig principe: afgestemd op de bestuurder. Voor een extreem korte afstand tussen keuzehendel en stuurwiel. En voor een duidelijke bedieningslogica, bijvoorbeeld voor de gescheiden regelbare 2 zone airconditioning of de instellingen van het onderstel. U hoeft hiervoor niet lang in submenu’s te zoeken, maar u kunt zich op het wezenlijke concentreren: de weg.

De materialen zijn hoogwaardig – en sportief. De 911 Turbo modellen zijn standaard voorzien van de lederuitrusting inclusief de stoelen, het dashboard, de portierpanelen en de zijbekleding. De dakhemel van de Coupé modellen is standaard bekleed met een materiaal dat zich in de autosport bewezen heeft: alcantara. De unieke bi-color lederuitrusting in zwart-granaatrood met zwart tapijt is voorbehouden aan de 911 Turbo S modellen. De sierstrips voor dashboard, middenconsole en portierpanelen zijn hier standaard van carbon (als meeruitvoering voor de 911 Turbo en 911 Turbo Cabriolet leverbaar).

Naast de interieurkleuren zwart, platinagrijs, luxorbeige en yachtingblauw is er een grote keuze aan individualiseringsopties met bi-color en speciale kleuren of met materialen zoals carbon, aluminium en hoogwaardig hout.

Techniek die u verder brengt: het Porsche Communication Management (PCM) met navigatiemodule en 7 inch touchscreen is de centrale besturingsunit voor audio, navigatie en communicatie. In de 911 Turbo modellen is het standaard.

Ook een manier om maatstaven te zetten: de sound. Voor een indrukwekkend geluid zorgt standaard het BOSE® Surround Sound System met een vermogen van 445 watt.

Als meeruitvoering is het high-end Surround Sound System leverbaar van Burmester®, één van de grootste aanbieders van high-end geluidsapparatuur. Met 821 watt totaal muziekvermogen. Voor een waarheidsgetrouwe sound en een fascinerende ruimtelijke geluidsbeleving.

Identiteit 911

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Techniek 911

Idee

Vermogen

De Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Traction Management (PTM)

De variabele turbinegeometrie (VTG)

VarioCam Plus

Het expansie-inlaatsysteem

Maatregelen om de efficiency verder te verbeteren

Het zeilen

Sport Chrono Pakket

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus)

De dynamische motorsteunen

Het onderstel

Porsche Active Suspension Management (PASM)

De achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

De wielen + RDK

Porsche Active Aerodynamics (PAA)

Porsche Stability Management (PSM)

Het verlichtingsconcept

De remmen

De carrosserie

Porsche Side Impact Protection System (POSIP)

Interieur

De stoelen

Het SportDesign stuurwiel

De snelheidslimietindicator

De instrumenten

Bagage

Overige comfortuitrustingen

Porsche Communication Management (PCM)

BOSE® Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-System

Het glazen schuif-kanteldak

Verbruik en recycling

De uitlaatgasreiniging

De brandstof

Geluid