Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Porsche Communication Management 911 Targa 4S

Porsche 911 Targa 4S - Porsche Communication Management  

Porsche Communication Management  

Tegen meerprijs is het Porsche Communication Management (PCM) leverbaar. PCM is de centrale besturingsunitvoor audio, navigatie en communicatie.Weergaloos en veelzijdig, maar tochuiterst gebruiksvriendelijk.
Belangrijkste kenmerk is het 7 inch touchscreenmet hoge resolutie met intuïtievebediening. U kunt ook de draai-drukknopof de toetsen en wieltjes van het alsmeeruitvoering leverbare multifunctionelestuurwiel gebruiken.
De cd-/dvd-speler is zowel geschikt voorde weergave van cd’s als audio-dvd’s enspeelt ook mp3-disks af. Daarbij kanook het geluid van video-dvd’s wordenafgespeeld. Tegen meerprijs is het PCMbovendien leverbaar met een geïntegreerdecd-/dvd-wisselaar voor maximaal6 cd’s of dvd’s.
Met de universele audio-ingang (USB) inhet dashboardkastje kunt u uw iPod® ofeen andere willekeurige audiobron aansluiten– ook om op te laden.
Via de USB-aansluiting kunnen bovendiende gegevens van de performance-indicatievan het Sport Chrono Pakket en de elektronischerittenadministratie wordengedownload. Bovendien kunt u tot wel5.000 titels (40 GB) in mp3-indeling opde interne harde schijf (Jukebox) van hetPCM zetten – en vanaf daar afspelen.Podcasts en luisterboeken wordenherkenden afgespeeld, Cover-Art wordtweergegeven.
In de navigatiemodule van het PCM meteen snelle harde schijf kunt u kiezen tussen3D- en 2D-weergaven van de kaart.Zelfs 3D-weergave van terreinen metdaaroverheen de satellietkaart evenalsde 3D-weergave van gebouwen is inbepaalde gebieden mogelijk.
Bovendien beschikt de navigatiemoduleover een dynamische routeberekeningdie rekening houdt met officiële verkeersberichten(TMC), evenals extra verkeerssensoren(TMC Pro).*

De digitale radio.

De als meeruitvoering leverbare digitaleradio maakt de ontvangst van digitaaluitgezondenradiozenders mogelijk enbeschikt over een dubbele DAB-tuner.Deze schakelt automatisch om tussendigitaal en analoog signaal en zorgt voorde optimale ontvangst van de gekozenzender.

* TMC Pro is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.