Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Overige comfortuitrustingen 911 Targa 4S

Porsche 911 Targa 4S - Overige comfortuitrustingen

Overige comfortuitrustingen

De airconditioning.

Standaard op de nieuwe 911 Targa 4 modellen: de automatische airconditioning met 2-zoneregeling, uitgebreid ventilatiebereik en gescheiden temperatuurregeling voor bestuurder en bijrijder. De standen: zacht, normaal, sterk.
Een absorptie-koolfilter houdt het interieur vrij van stofdeeltjes, pollen en geurtjes. De automatische klimaatregeling meet permanent de luchtkwaliteit, verlaagt de vochtigheidsgraad en schakelt zo nodig van buitenlucht over op de recirculatiestand.
Een andere belangrijke functie: via een zonnesensor herkent en compenseert de airconditioning automatisch de gevolgen van invallend zonlicht voor bestuurder en passagier.

HomeLink® (garagedeuropener).

Tegen meerprijs wordt een vrij programmeerbare garagedeuropener in de dakconsole ingebouwd. Hiermee kunnen met een druk op de knop maximaal 3 deuren, verlichtingssystemen of alarminstallaties worden bediend.

Het Licht-Design Pakket.

Het tegen meerprijs leverbare Licht-Design Pakket is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch verantwoord. Het bestaat uit dimbare led-verlichting in de dakconsole, rond de portiergrepen, in het portiervak, in de voetenruimte voorin en in het achtercompartiment.

De cruise control.

Dit automatische snelheidsregelsysteem is als meeruitvoering leverbaar. Voor meer comfort op lange afstanden. De cruise control kan bij snelheden tussen 30 en 240 km/h met een schakelaar op de stuurkolomhendel worden geactiveerd.

De ParkAssistent.

De ParkAssistent achter is standaard. Met 4 onopvallende sensoren aan de achterzijde waarschuwt dit systeem de bestuurder door middel van een akoestisch signaal voor herkende obstakels. Het interval van de geluidssignalen duidt de afstand tot het obstakel aan.

Porsche Entry & Drive.

Met het als meeruitvoering leverbare Porsche Entry & Drive kunt u de autosleutel in uw zak of tas laten. Zodra u de portiergreep beetpakt of met de hand in de buurt van het gedeelte tussen het Porsche embleem en het kenteken komt, wordt het portier of de bagageruimteklep ontgrendeld. De motor wordt gestart of afgezet met de elektrische contactschakelaar.