Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Porsche Communication Management (PCM) 911 GT3

Porsche Communication Management (PCM)

Porsche Communication Management (PCM)

Centrale besturingsunit voor audio, navigatie en communicatie: het tegen meerprijs leverbare Porsche Communication Management (PCM). Het belangrijkste kenmerk is het 7 inch touchscreen met intuïtieve bediening.

De radio heeft 42 geheugenplaatsen, een dubbele FM-tuner met RDS-diversity, die op de achtergrond voortdurend de beste frequentie van het gekozen radiostation zoekt, en verder onder meer een dynamische autostore-functie. De cd-/dvd-speler is zowel geschikt voor de weergave van cd’s als audio-dvd’s en speelt ook mp3-disks af. Met de universele audio-ingang (USB) in het dashboardkastje kunt u uw iPod® of een andere willekeurige audiobron aansluiten. Via de USB-aansluiting kunnen bovendien de gegevens van de performance-indicatie van het Sport Chrono Pakket gedownload worden. Bovendien kunt u tot wel 10.000 titels in mp3-formaat op de interne harde schijf (Jukebox) van het PCM zetten – en vanaf daar afspelen.

In de navigatiemodule van de PCM met een snelle harde schijf kunt u kiezen tussen 3D- en 2D-weergaven van de kaart. Ook een 3D-weergave van terreinen en gebouwen is in bepaalde gebieden mogelijk. Bovendien beschikt de navigatiemodule over een dynamische routeberekening die rekening houdt met officiële verkeersberichten alsmede extra verkeerssensoren (TMC Pro).