Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Audiosysteem CDR en CDR Plus 911 GT3

Porsche 911 GT3 - Audiosysteem CDR en CDR Plus

Audiosysteem CDR en CDR Plus

Het audiosysteem CDR

Het standaard audiosysteem CDR heeft een 7 inch kleurenscherm dat als touchscreen fungeert. Hiermee kiest u snel en simpel de belangrijkste functies en menu’s.

De geïntegreerde radio/cd-speler kan mp3-bestanden afspelen en beschikt over een dubbele FM-tuner met RDS, 30 geheugenposities, een dynamische autostore-functie en een snelheidsafhankelijke volumeregeling. Voor een goed geluid zorgen 4 luidsprekers en een geïntegreerde versterker met een vermogen van 2 x 25 watt.

Een AUX-aansluiting (bijvoorbeeld voor compatibele mp3-spelers) is standaard in het dashboardkastje geïntegreerd.

Het Sound Package Plus

Voor de soundtrack op het circuit: het als meeruitvoering leverbare Sound Package Plus. Een aparte versterker met een totaal vermogen van 235 watt zorgt in combinatie met 9 luidsprekers voor een perfect op het interieur afgestemde klankbeleving.

De geluidsinstellingen kunnen worden aangepast via het audiosysteem CDR of via het als meeruitvoering leverbare CDR Plus of Porsche Communication Management (PCM).

Het audiosysteem CDR Plus

Tuning – voor het akoestische grensbereik: het als meeruitvoering leverbare audiosysteem CDR Plus met 235 watt en 9 luidsprekers. Alle functies zijn te bedienen via het 7 inch tft-touchscreen met volledige WVGA-resolutie.

De radio met dubbele tuner ontvangt zowel digitale als analoge signalen en zoekt automatisch de beste frequentie. De cd-/dvd-speler is zowel geschikt voor de weergave van cd’s als mp3-disks. Via de standaard universele audio-ingang kunt u externe audiobronnen aansluiten. De bediening vindt plaats op het aangesloten apparaat. USB-sticks, mp3-spelers, iPod® of iPhone® kunnen met de USB-aansluiting worden aangesloten.

Uw muziekverzameling, podcasts of luisterboeken zijn direct beschikbaar. Dankzij de Cover-Art-weergave worden ze op overzichtelijke wijze ingedeeld – en het oogt nog fraai ook.