Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

BOSE® Surround Sound-System

911 Carrera

BOSE® Surround Sound-System

De sound van een Porsche is zoiets als een akoestische vingerafdruk. Dat geldt niet alleen voor de motor. Het tegen meerprijs leverbare BOSE® Surround Sound System is daarom speciaal voor de 911 ontwikkeld en is optimaal afgestemd op de interieurakoestiek van de auto.

Het systeem heeft een 8-kanaals versterker. De 12 luidsprekers, inclusief de gepatenteerde, in de carrosserie geïntegreerde 100 W lagetonenluidspreker (actieve subwoofer), garanderen een uiterst evenwichtig klankbeeld en veranderen de 911 in een concertzaal. Een uiterst snelle, welteverstaan. Het totale muziekvermogen: 445 W.

In combinatie met het audiosysteem CDR Plus of het Porsche Communication Management (PCM) maakt het BOSE® Surround Sound System de audioweergave van dvd’s mogelijk en daarmee het volledige klankspectrum van digitaal geluid in 5.1-kwaliteit. Natuurlijk kunnen ook andere geluidsdragers zoals cd’s of mp3-bestanden worden afgespeeld – uiteraard in stereokwaliteit. En met één druk op de knop zelfs in surroundweergave, dankzij de Centerpoint® 2-technologie van BOSE®.

AudioPilot® Noise Compensation Technology, een door BOSE® gepatenteerde ruisonderdrukkingstechniek voor audiosystemen, meet met een microfoon voortdurend alle ruis in het interieur van de auto en past de muziekweergave automatisch zodanig aan, dat de geluidsbeleving altijd dezelfde is. In elke rijsituatie. In realtime.

Het resultaat is ernaar: een krachtige sound en een fascinerende ruimtelijke geluidsbeleving om u heen.

Applaus.