Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

BOSE® Surround Sound-System 911 Carrera

Porsche - BOSE® Surround Sound-System

BOSE® Surround Sound-System

De sound van een Porsche is zoiets als een akoestische vingerafdruk. Dat geldt niet alleen voor de motor. Het optionele Surround Sound System van BOSE® is daarom speciaal voor de 911 ontwikkeld en is optimaal op de specifieke interieurakoestiek afgestemd.

Het systeem beschikt over 8 versterkerkanalen. 12 luidsprekers inclusief een gepatenteerd, in de carrosserie geïntegreerde 100 watt hoogvermogen basluidspreker (actieve subwoofer) zorgen voor een gebalanceerde akoestiek en vormen de 911 om in een concertzaal. Een bijzonder snelle. Het totale vermogen: 445 watt.

In combinatie met het audiosysteem CDR Plus of het Porsche Communication Management (PCM) maakt het BOSE® Surround Sound System de audioweergave van dvd’s mogelijk en daarmee het volledige klankspectrum van digitaal geluid in 5.1-kwaliteit. Natuurlijk kunnen ook andere geluidsdragers zoals cd’s of mp3-bestanden worden afgespeeld – uiteraard in stereokwaliteit. En met één druk op de knop zelfs in surroundweergave, dankzij de Centerpoint® 2-technologie van BOSE®.

AudioPilot® Noise Compensation Technology, een door BOSE® gepatenteerde ruisonderdrukkingstechniek voor audiosystemen, meet met een microfoon voortdurend alle ruis in het interieur van de auto en past de muziekweergave automatisch zodanig aan, dat de geluidsbeleving altijd dezelfde is. In elke rijsituatie. In realtime.

Het resultaat is ernaar: een krachtige sound en een fascinerende ruimtelijke geluidsbeleving om u heen.

Applaus.