Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Cabrioletkap

911 Carrera S Cabriolet
Porsche - Cabrioletkap
Getoond model: 911 Carrera S Cabriolet

Cabrioletkap

Onze ingenieurs hebben de cabrioletkap voor de 911 Carrera Cabriolet modellen volledig opnieuw ontwikkeld. Het resultaat: een flexibel dak dat bestaat uit een glazen achterruit en 3 individuele, geïntegreerde dakpanelen. Deze zijn met stof bekleed en gemaakt van magnesium. Dit maakt de kap stabiel – en bijzonder licht.

Een ander voordeel: de kap is glad en strak. De stof is strak gespannen, het design is nog eleganter. Een pure cosmetische kwestie? Ja. Afgezien dan van de bijzonder lage Cw-waarde van de 911 Carrera Cabriolet modellen. Deze bedraagt slechts 0,30 bij de 911 Carrera Cabriolet modellen.

De glazen achterruit is krasvast en verwarmbaar. Hij biedt een goed zicht naar achteren. De geïntegreerde goten voorkomen dat regenwater naar binnen sijpelt bij het openen van de portieren.

De kap is elektrisch bedienbaar, met een knop op de middenconsole of met de sleutel. Het openen en sluiten neemt ca. 13 seconden in beslag – tot een rijsnelheid van 50 km/h. De cabrioletkap wordt bij het sluiten in een Z-vorm gevouwen, zodat de binnenzijde goed beschermd is.

De hemelbekleding van de kap is gemaakt van warmte- en geluiddempend materiaal. Wat u daarvan merkt: een aangename temperatuur in het interieur en een effectieve demping van het windgeruis. Wat u nog wel hoort: die typische Porsche sound natuurlijk.