Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Concept

911 Carrera 4S Cabriolet

Identiteit 911

Onze traditie, de ‘Dr. Ing.’ in onze bedrijfsnaam. En de meer dan 30.000 overwinningen in de autosport. Ook daarover bestaat geen twijfel. En zo zijn er nog meer heldenverhalen. Maar we onderscheiden ons ook in de verantwoordelijkheid die hieruit voortvloeit – voor de toekomst van de sportwagen en...

Meer informatie

Techniek 911

De motoren: 6-cilinder boxermotoren – uiteraard. Met 3,4 liter en 257 kW (350 pk) in de 911 Carrera modellen, resp. 3,8 liter en 294 kW (400 pk) in de 911 Carrera S modellen. Met directe benzine-inspuiting (Direct Fuel Injection – DFI) en VarioCam Plus voor alle modellen. Voor meer vermogen en een...

Meer informatie

Exterieurontwerp

Het profiel van de nieuwe 911 laat zien wat wij hiermee bedoelen. De verlengde wielbasis zorgt voor een verbeterde rijstabiliteit en een hogere bochtendynamiek. Door de kortere overhang oogt de 911 compact en wendbaar.

Een sportieve totaalindruk die door een verlaging van de auto en de verbreding...

Meer informatie

Interieurontwerp

Nee, Porsche bouwt geen alledaagse sportwagens. Maar wel sportwagens voor elke dag. Hoe? Door souplesse en uitgesproken comfort niet als onverenigbare tegenstellingen te zien, maar als delen van een harmonisch totaalconcept.

Dat geldt vooral voor het interieur van de 911. Want sportiviteit,...

Meer informatie

911 ’50 Years Edition’ optional package

The Porsche 911 is celebrating its 50th birthday. Our gift to you: the 911 '50 Years Edition' optional package. Join in the celebrations and enjoy the most popular options at a preferential price.

The 911 '50 Years Edition' optional package combines sportiness and comfort. It is these attributes...

Meer informatie