Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Burmester® High-End Surround Sound-System

911 Carrera 4
Porsche - Burmester® High-End Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-System

Een icoon uit Zuffenhausen ontmoet een icoon uit Berlijn: Burmester®, een van de grootste aanbieders van high-end geluidsapparatuur. Met, in concreto, het Burmester® High-End Surround Sound System. De kracht van het systeem zit hem in vele kleine details – met slechts één doel: perfectie in geluidskwaliteit.

De cijfers geven alvast een indruk van het klankbeeld: 12 uitgangskanalen met een totaal vermogen van 821 W; 12 luidsprekers inclusief een actieve subwoofer en een 300 W D-klasseversterker, een totaal membraanoppervlak van meer dan 1.340 cm² en een frequentiebereik van 35 Hz tot 20 kHz.

Hierbij maakt het Burmester® systeem gebruik van een gepatenteerde, in de carrosserie geïntegreerde subwoofer, die een aparte subwoofer vervangt. Dat bespaart gewicht en levert een nog betere geluidskwaliteit.

De toegepaste frequentiefiltertechniek werd afgeleid van de technologie die het merk inzet voor zijn home audio systemen. De analoge en digitale filters werden nauwkeurig gedefinieerd voor de specifieke inbouwplaats in de auto en tijdens lange luistersessies verder geperfectioneerd.

Voor een onmiskenbaar fijne, zuivere en onvervormde weergave van hoge tonen worden elektrostatische tweeters (Air Motion Transformer, AMT) toegepast. Ze leveren onmiskenbaar fijne, zuivere en onvervormde hoge tonen af – zelfs bij de hoogste frequenties. Alle luidsprekerframes zijn daarbij exact op elkaar afgestemd en dat is ook waar ze de maximale basweergave, klankresolutie en impulsnauwkeurigheid aan danken. Het resultaat: een tot nog toe in de 911 onbereikbare, natuurlijke en substantiële ruimtelijke klankervaring, zelfs bij hoge volumes.

Het sportieve, puristische ontwerp dat gekenmerkt wordt door gegalvaniseerde luidsprekerfronten en Burmester® logo’s op de speciaal geselecteerde luidsprekers, benadrukt de hoge eisen die Burmester® stelt aan zijn high-end Surround Sound System ook zichtbaar. Zonder enig compromis aan geluidskwaliteit en design. Typisch Porsche.

Bis. Bis.