Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera
Op weg naar uw Porsche

Op weg naar uw Porsche

Een onlosmakelijk element van elke auto bij Porsche Exclusive: Exclusive advies en overleg.

Alles begint met advies en overleg. U en uw wensen staan in het middelpunt. Iedere klant wordt bij ons persoonlijk geholpen met individueel en deskundig advies. Wij beantwoorden al uw vragen over de betrokken Porsche modellen en de mogelijkheden tot individualisering ervan. Het best kunt u snel een afspraak maken voor een adviesgesprek met uw Porsche dealer.

In het klantencentrum in Zuffenhausen tonen wij u, wat wij in de praktijk verstaan onder het in maatwerk uitvoeren wat de klant wenst. Hier kunt u onder andere materialen, hout soorten,leder- en lakkleuren selecteren en uw Porsche met behulp van de Porsche Car Configurator in beeld brengen. Wij tonen u graag alles wat er realiseerbaar is. Ook kunt u hier live ervaren, hoe wij wensen van klanten verwezenlijken. Tot in het kleinste detail. Precies zoals u dat van Porsche Exclusive gewend bent.

De Porsche garantie voor nieuwe auto’s geldt voor alle opties en speciale uitvoeringen uit het aanbod van Porsche Exclusive. Houdt u er wel rekening mee dat bepaalde Porsche Exclusive uitrustingspakketten tot verlenging van de levertijd kunnen leiden.

U kunt een afspraak maken via uw Porsche Dealer of direct bij een van de Exclusive- en Tequipment-adviseurs in Zuffenhausen.

Wij willen dat u met uw Porsche 100% tevreden bent. Tot in het kleinste detail.

Vraag naar de afzonderlijke maatwerkmogelijkheden voor uw Porsche:

Exclusive Boxster Exclusive Cayman Exclusive 911 Exclusive Cayenne Exclusive Panamera