Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera
Porsche - RS Motors Classic

RS Motors Classic

Uw RS Motors Classic afdeling bij RS Motors

De opeenvolgende generaties van de familie Maes uit Ingelmunster, die Porsche verdelen sinds de lancering van het merk in België, houden graag de waarden in ere. Met de jarenlange expertise als officieel concessiehouder is er recentelijk een steeds toenemende vraag naar onderhoud en restauratie van young- en oldtimers. Zo ontstond langzamerhand het idee om voor de klassiekers een aparte afdeling op te richten binnen de concessie, met een gespecialiseerd team. RS Motors Classic werd een feit! We hebben als exclusiviteit de know-how binnen België om met enkele mechaniekers te mogen werken die bijna de volledige gammalijn binnen Porsche hebben weten te doorlopen. De toewijding die uw young- of oldtimer bij ons te beurt valt, wordt enkel geëvenaard door de vreugde die u ervaart als u hem bestuurt.

Zo zijn ook bij de RS Motors Classic afdeling van RS Motors de kwaliteit en de garantie van onze diensten altijd van het niveau dat u van Porsche mag verwachten.

Porsche RS Motors Classic - Restauratieprojecten Restauratieprojecten Porsche RS Motors Classic -  Classic onderdelen Porsche Classic onderdelen Porsche RS Motors Classic - RS Motors Classic werkplaats RS Motors Classic werkplaats
Porsche Centre West-Vlaanderen

RS Motors
Wettelijke verantwoordelijke: Rudy Maes
Elsstraat 1A
B-8770 Ingelmunster

Tel: +32 (0)51 / 31 60 40
Fax: +32 (0)51 / 31 66 13
E-Mail: info@rsmotors.porsche.be