Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Identiteit 911 911 Turbo Cabriolet

Porsche 911 Turbo Cabriolet - Identiteit 911

Identiteit 911

Bij de huidige 911 Turbo generatie hebben onze ingenieurs 90% van alle onderdelen opnieuw ontwikkeld en weer een maatstaf gezet. Met meer motorvermogen, met de Porsche Doppelkupplung (PDK) die bij alle modellen standaard is, met een veel uitgebreidere standaarduitrusting en met het thermomanagement.

Onze ingenieurs hebben de verwachtingen overtroffen met de achterasbesturing en het systeem Porsche Active Aerodynamics (PAA), dat in deze vorm wereldwijd voor het eerst wordt toegepast bij een auto die is toegelaten op de openbare weg. Ook dit zijn zaken die ervoor zorgen dat deze Porsche zich net zo thuisvoelt in het dagelijkse verkeer als op het circuit. En ze bewijzen dat je alleen verder komt als je je eigen dromen najaagt. Dat doen onze ingenieurs al 50 jaar lang. Met het 911 idee hebben ze de ‘toekomst van traditie’ tot stand gebracht. De 911 Turbo zet deze voort.

Uit alles blijkt zijn streven naar absolute topprestaties. Hij laat zien wat er technisch allemaal mogelijk is. Maar niet tegen elke prijs. Hij neemt ook zijn verantwoordelijkheid – met een hoog veiligheidsniveau voor de bestuurder en berijder, maar ook met milieuvriendelijkheid. Het is immers zijn karakter dat de 911 Turbo uniek maakt. Dat komt tot uiting in zijn maatstaven voor het sportwagensegment – esthetisch verantwoord en functioneel.

De 911 Turbo. De maatstaf sinds 1974. In de huidige generatie bereikt hij opnieuw een hoogtepunt.

Porsche Centre West-Vlaanderen

RS Motors
Wettelijke verantwoordelijke: Rudy Maes
Elsstraat 1A
B-8770 Ingelmunster

Tel: +32 (0)51 / 31 60 40
Fax: +32 (0)51 / 31 66 13
E-Mail: info@rsmotors.porsche.be