Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) 911 Targa 4S

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Uitgebreid getest in de autosport: het tegen meerprijs leverbare remsysteem Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB). De geventileerde keramische remschijven hebben zowel voor als achter een diameter van 350 mm waardoor ze nog betere remprestaties garanderen.
Door de toepassing van geel gespoten vaste aluminium monobloc remzadels met 6 zuigers op de vooras en vrijwel identieke remzadels met 4 zuigers achter levert het systeem een zeer hoge en vooral constante remdruk. Vooral bij hoge belastingen zijn alle voorwaarden aanwezig om de remweg tot een minimum te beperken.
Doorslaggevend voordeel van het keramische remsysteem is het extreem lage gewicht van de remschijven: ze wegen ongeveer de helft van conventionele gietijzeren remschijven van een vergelijkbaar type en afmeting. Dat heeft niet alleen positieve gevolgen voor de rijprestaties en het verbruik, maar betekent vooral ook een verlaging van de ongeveerde en roterende massa. Het gevolg: een betere wegligging en meer rijcomfort, vooral op oneffen wegen.
Naast de reguliere onderhoudsbeurten in het kader van de standaard serviceintervallen moet bij gebruik op het circuit extra onderhoud worden uitgevoerd.

Penders Porsche Centre Liège

Penders Porsche
Wettelijke verantwoordelijke:
Thomas Desmarets
Rue Laguesse 17
B-4460 Grâce-Hollogne

Tel: +32 (0) 4 349 40 10
Fax: +32 (0) 4 349 40 19
E-Mail: info@porschecentreliege.be