Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stoelen 911 Targa 4S

Porsche 911 Targa 4S - De stoelen
De sportstoelen Plus, De adaptieve sportstoelen Plus, De sportkuipstoelen

De stoelen

De sportstoelen.

De standaard sportstoelen zijn deels bekleed met leder en zitten uiterst comfortabel – zelfs in een snel gereden bocht. De stoelhoogte en de rugleuning zijn standaard elektrisch verstelbaar. De lengteverstelling is mechanisch uitgevoerd.

De sportstoelen Plus.

Tegen meerprijs zijn de lederen sportstoelen Plus met elektrische stoelhoogteen rugleuningverstelling en mechanische lengteverstelling leverbaar. De zijwangen van zitkussens en rugleuningen voelen harder, sportiever aan en bieden nog meer zijdelingse steun. De schaal van de rugleuning is uitgevoerd in zilvergrijs.

De volledig elektrisch verstelbare sportstoelen.

U wilt naast sportiviteit ook comfort? Bij de tegen meerprijs leverbare volledig elektrisch verstelbare sportstoelen kunnen de stoelhoogte, de schuine stand van de rugleuning en de schuine stand en diepte van het zitkussen worden versteld. Daarnaast beschikken deze stoelen over een lengteverstelling en een 4-voudig verstelbare lendensteun. Ook de stuurkolom is elektrisch te verstellen.
Het Memory Pakket regelt de stand van beide buitenspiegels en alle stoelinstellingen aan bestuurderszijde, de instellingen van het stuurwiel, de verlichting, de ruitenwissers, de airconditioning, de portiervergrendeling, PCM (meeruitvoering) en het instrumentenpaneel.

De sportkuipstoelen.*

Als meeruitvoering leverbaar: de sportkuipstoelen met neerklapbare rugleuning, geïntegreerde thoraxairbag en handmatige lengteverstelling. De stoelkuip is gemaakt van glas- en koolstofvezelversterkte kunststof met een oppervlak van carbon.
Tegen meerprijs zijn de sportkuipstoelen bovendien met geïntegreerd Memory Pakket leverbaar. Het pakket omvat de elektrische stuurkolomverstelling en een geheugenfunctie voor de stand van beide buitenspiegels en de instellingen van het stuurwiel, de verlichting, de ruitenwissers, de airconditioning, de portiervergrendeling, PCM (

Stoelverwarming en stoelventilatie.

Als meeruitvoering is stoelverwarming voor alle stoelen leverbaar. Hierbij worden de zitting, de rugleuning en de zijwangen van de voorstoelen verwarmd. In combinatie met de stoelverwarming kunnen de stoelen tegen meerprijs ook worden voorzien van stoelventilatie (met uitzondering van de sportkuipstoelen). Via de actieve ventilatie van de geperforeerde middenbanen van zitkussens en leuningen en de passieve ventilatie van de zijwangen wordt er een luchtstroom tot stand gebracht. Deze tochtvrije luchtstroom voert transpiratievocht af en draagt zo bij aan een aangenaam en droog gevoel, zelfs als de temperaturen hoog oplopen.

De zitplaatsen achterin.

De zitplaatsen achterin zijn verrassend comfortabel voor een sportwagen. Dankzij de neerklapbare rugleuningen beschikken de nieuwe 911 Targa 4 modellen achterin met 160 liter over genoeg bagageruimte.

* Op sportkuipstoelen mogen geen kinderzitjes worden gebruikt.

Penders Porsche Centre Liège

Penders Porsche
Wettelijke verantwoordelijke:
Thomas Desmarets
Rue Laguesse 17
B-4460 Grâce-Hollogne

Tel: +32 (0) 4 349 40 10
Fax: +32 (0) 4 349 40 19
E-Mail: info@porschecentreliege.be