Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Burmester® High-End Surround Sound-System 911 Targa 4S

Porsche 911 Targa 4S - Burmester® High-End Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-System

Een icoon uit Zuffenhausen ontmoet een icoon uit Berlijn: Burmester®, een van de grootste aanbieders van high-end geluidsapparatuur. De kracht van het als meeruitvoering leverbare Burmester® high-end Surround Sound System zit hem in de vele kleine details – met slechts één doel: perfectie in geluidskwaliteit.
De cijfers geven alvast een indruk van het klankbeeld: 12 uitgangskanalen met een totaal vermogen van 821 watt; 12 luidspreDe symfonie 911. Nu ook als openluchtconcert. kers inclusief een actieve subwoofer en een 300 watt D-klasseversterker, een totaal membraanoppervlak van meer dan 1.340 cm² en een frequentiebereik van 35 Hz tot 20 kHz.
Hierbij maakt het Burmester® systeem gebruik van een gepatenteerde, in de carrosserie geïntegreerde subwoofer, die de van andere systemen bekende aparte subwoofer vervangt. De toegepaste frequentiefiltertechniek werd afgeleid van de technologie die het merk inzet voor zijn home audio systemen. De analoge en digitale filters werden nauwkeurig gedefinieerd voor de specifieke inbouwplaats in de auto en tijdens lange luistersessies verder geperfectioneerd.
Voor onmiskenbaar fijne, zuivere en onvervormde hoge tonen worden elektrostatische tweeters (Air Motion Transformer, AMT) toegepast. Alle luidsprekerframes zijn daarbij exact op elkaar afgestemd en bieden een maximale basweergave, klankresolutie en impulsnauwkeurigheid. Het resultaat: een natuurlijke en substantiële ruimtelijke klankervaring, zelfs bij hoge volumes.

Penders Porsche Centre Liège

Penders Porsche
Wettelijke verantwoordelijke:
Thomas Desmarets
Rue Laguesse 17
B-4460 Grâce-Hollogne

Tel: +32 (0) 4 349 40 10
Fax: +32 (0) 4 349 40 19
E-Mail: info@porschecentreliege.be