Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Mobiele-telefoonvoorbereiding 911 Carrera 4S

Porsche 911 Carrera 4S - Mobiele-telefoonvoorbereiding

Mobiele-telefoonvoorbereiding

De telefoonmodule

De optionele quadband gsm-telefoonmodule biedt een hoog bedieningscomfort en optimale spraakkwaliteit. U plaatst uw simkaart direct in het CDR Plus of in de in het PCM geïntegreerde simkaartlezer en kunt via het handsfree-systeem telefoneren. Of nog comfortabeler: met de Bluetooth® verbinding van uw mobiele telefoon via het SIM-Access Profile (SAP). Na de automatische koppeling wordt de antenne van uw mobiele telefoon uitgeschakeld om accucapaciteit te sparen, en aan de buitenantenne van de wagen gekoppeld. Afhankelijk van de mobiele telefoon heeft u daarbij niet alleen toegang tot de nummers op de simkaart, maar ook tot het interne geheugen. De bediening gebeurt, eveneens afhankelijk van de mobiele telefoon, via het CDR Plus of het PCM, het optionele multifunctionele stuurwiel of de optionele spraakbediening. De mobiele telefoon blijft daarbij gewoon in uw jas.

Via de telefoonmodule kunt u ook mobiele telefoons die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen via Bluetooth® verbinden. In dit geval vindt de gsm-verbinding altijd via de antenne van de mobiele telefoon plaats. Het CDR Plus of het PCM dient als handsfree-systeem en de mobiele telefoon kan opgeborgen blijven.

Naar wens staat de telefoonmodule met Bluetooth® hoorn ter beschikking. Hij zit in het opbergvak in de middenconsole en omvat een display en toetsenbord. Bij een Bluetooth® verbinding via het Handsfree Profile (HFP) kan de hoorn echter niet worden gebruikt.

De mobiele-telefoonvoorbereiding

Voor een Bluetooth® koppeling van mobiele telefoons die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen, is naar wens de mobiele-telefoonvoorbereiding verkrijgbaar. Ook hierbij kan de mobiele telefoon opgeborgen blijven. Via het audiosysteem CDR, CDR Plus en het PCM kunt u echter alleen de basisfuncties van de mobiele telefoon bedienen. De gsm-verbinding vindt altijd plaats via de antenne van de mobiele telefoon.

Porsche Centre Knokke

Geeraerd PCK bvba
Managing Director: Hugues Geeraerd
Natiënlaan 144 a
B-8300 Knokke-Heist

Tel: +32 (0) 50 / 631 911
Fax: +32 (0) 50 / 890 991
E-Mail: info@pck.porsche.be