Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieurontwerp Panamera S

Porsche Panamera S - Interieurontwerp

Interieurontwerp

De Panamera modellen bieden een hoogwaardig, ergonomisch ingedeeld interieur met een hoog comfortniveau. Voor zowel ongecompliceerd rijplezier als serieus reizen. Met 4 personen en met bagage. Ongewoon voor een limousine. Maar wel typisch Panamera.

Dat geldt natuurlijk ook voor de 4 individuele stoelen. Net als het sportief gelijnde dashboard met zijn ergonomische layout. De 5 ronde klokken in het instrumentenpaneel met een kleurenscherm met hoge resolutie en de logische plaatsing van de bedieningselementen maken een snelle en directe bediening mogelijk.

Achterin hebben ook lange passagiers voldoende hoofd- en beenruimte. Ruimte voor grote stukken bagage, bijvoorbeeld uw sportuitrusting, krijgt u met de in delen neerklapbare rugleuningen.

De kleuren en materialen kunt u zelf kiezen. Het grote aanbod aan interieurkleuren, interieurpakketten met verschillende houtsoorten, aluminium of carbon en andere individualiseringsmogelijkheden maken de keuze wellicht niet eenvoudig, maar het resultaat des te persoonlijker.

Kronos Porsche Centre Gembloux

Wettelijke verantwoordelijke: Thierry Van Dalen
VDT Development BVBA – Afgevaardigd Bestuurder
Chaussée de Tirlemont, 91.1
B-5030 Gembloux

Tel: +32 (0)81 / 626 911
Fax: +32 (0)81 / 626 912
E-Mail: info@kronos.porsche.be