Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

BOSE® Surround Sound-System Cayman

Porsche - BOSE® Surround Sound-System

BOSE® Surround Sound-System

Verbruik/emissie* van de Cayman modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,6; Buitenwegen in l/100 km 7,1-5,9; Totaal in l/100 km 9,0-7,7; CO2-emissie in g/km 211-180.

Toonaangevend – in de waarste zin van het woord: het als meeruitvoering leverbare BOSE® Surround Sound System.

Het beschikt over 8 versterkerkanalen. De 10 luidsprekers inclusief een actieve subwoofer – die achter het dashboard in de carrosserie is geïntegreerd – zorgen met een totaal vermogen van 445 watt voor een geluidsbeleving die zijn weerga niet kent.

In combinatie met het audiosysteem CDR Plus of het als meeruitvoering leverbare PCM maakt het BOSE® Surround Sound System de audioweergave mogelijk van dvd’s – en daarmee van het indrukwekkende klankbeeld van digitale 5.1-opnames. Natuurlijk kunnen ook andere bronnen zoals cd’s of mp3-spelers worden afgespeeld – in stereo. En met een druk op de knop ook in Surround-modus, dankzij de BOSE® Centerpoint® 2-technologie.

De AudioPilot® Noise Compensation Technology, een patent van BOSE® op het gebied van ruiscompensatie voor audiosystemen, meet met behulp van een microfoon continu alle geluiden in het interieur van de wagen en past vervolgens de muziekweergave automatisch zodanig aan, dat er een egaal klankbeeld ontstaat. In elke rijsituatie. In realtime.

Het resultaat is een uitgebalanceerde, waarheidsgetrouwe sound voor een fascinerende ruimtelijke geluidservaring.

Kronos Porsche Centre Gembloux

Wettelijke verantwoordelijke: Thierry Van Dalen
VDT Development BVBA – Afgevaardigd Bestuurder
Chaussée de Tirlemont, 91.1
B-5030 Gembloux

Tel: +32 (0)81 / 626 911
Fax: +32 (0)81 / 626 912
E-Mail: info@kronos.porsche.be