Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) Boxster

Porsche Boxster - Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Uitgebreid getest in de autosport: het tegen meerprijs leverbare remsysteem Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB). De geventileerde keramische remschijven hebben zowel voor als achter een diameter van 350 mm waardoor ze nog betere remprestaties garanderen.

Door de toepassing van geel gespoten vaste aluminium monobloc remzadels met 6 zuigers op de vooras en vrijwel identieke remzadels met 4 zuigers achter levert het systeem een zeer hoge en vooral constante remdruk. Vooral bij hoge belastingen zijn alle voorwaarden aanwezig om de remweg tot een minimum te beperken.

Doorslaggevend voordeel van het keramische remsysteem is het extreem lage gewicht van de remschijven: ze wegen ongeveer de helft van conventionele gietijzeren remschijven van een vergelijkbaar type en formaat. Dat heeft niet alleen positieve gevolgen voor de rijprestaties en het verbruik, maar betekent ook een verlaging van de ongeveerde en roterende massa. Het resultaat: een betere wegligging en meer rijcomfort, vooral op ongelijkmatige wegen.

Bij gebruik van de auto op het circuit moet, naast de reguliere onderhoudsbeurten in het kader van de standaard service-intervallen, extra onderhoud worden uitgevoerd.

Kronos Porsche Centre Gembloux

Wettelijke verantwoordelijke: Thierry Van Dalen
VDT Development BVBA – Afgevaardigd Bestuurder
Chaussée de Tirlemont, 91.1
B-5030 Gembloux

Tel: +32 (0)81 / 626 911
Fax: +32 (0)81 / 626 912
E-Mail: info@kronos.porsche.be