Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Stuurwielen Boxster

Porsche - Stuurwielen
Links: Sportstuurwiel; Midden: Multifunctioneel stuurwiel; Rechts: SportDesign stuurwiel met schakelpaddles i.c.m. PDK

Stuurwielen

Verbruik/emissie* van de Boxster modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,6; Buitenwegen in l/100 km 7,1-5,9; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,7; CO2-emissie in g/km 211-180.

U heeft uw richting zelf in de hand. Om ervoor te zorgen dat dat ook zo blijft, zijn de verschillende stuurwielen van de Boxster mechanisch verstelbaar en beschikken ze over een met glad leder beklede stuurwielkrans met veel grip. Bij de Boxster GTS wordt hier het materiaal alcantara toegepast, dat uitgebreid in de autosport is getest.

Bij de tegen meerprijs leverbare volledig elektrisch verstelbare stoelen hoort een elektrisch verstelbaar stuurwiel met geheugenfunctie. Voor nog meer comfort.

Sportstuurwiel

Het voor de Boxster en Boxster S standaard 3-spaaks sportstuurwiel beschikt in combinatie met de als meeruitvoering leverbare Porsche Doppelkupplung (PDK) over 2 ergonomische schuiftoetsen.

In combinatie met de meeruitvoeringen Sport Chrono Pakket en PDK is er boven de airbagmodule een extra display aangebracht. Hierop kunt u zien of de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control zijn ingeschakeld.

Het tegen meerprijs leverbare multifunctionele stuurwiel biedt nog meer comfort. Daarmee zijn tal van audio-, telefoon-en navigatiefuncties gemakkelijk vanaf het stuurwiel te bedienen.

SportDesign stuurwiel

Het SportDesign stuurwiel onderscheidt zich van het standaardstuurwiel door zijn dubbelspaakslook. Voor de Boxster en Boxster S is dit stuurwiel tegen meerprijs leverbaar, in de Boxster GTS is het standaard. In combinatie met PDK is het stuurwiel voorzien van 2 lichtmetalen schakelpaddles. Deze zijn ergonomisch achter de rechter- en linkerstuurwielspaak geplaatst.

In combinatie met Sport Chrono Pakket en PDK wordt u via een indicatie in de linker- en rechterstuurwielspaak geïnformeerd over de activering van de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control.

Stuurwielverwarming

Tegen meerprijs is voor het sportstuurwiel en het multifunctioneel stuurwiel stuurwielverwarming leverbaar, voor nog meer comfort bij lage buitentemperaturen. Zo staat niets u in de weg om ook bij koud weer van het rijden met geopende cabrioletkap te genieten.

Kronos Porsche Centre Gembloux

Wettelijke verantwoordelijke: Thierry Van Dalen
VDT Development BVBA – Afgevaardigd Bestuurder
Chaussée de Tirlemont, 91.1
B-5030 Gembloux

Tel: +32 (0)81 / 626 911
Fax: +32 (0)81 / 626 912
E-Mail: info@kronos.porsche.be