Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stuurwielen 911 Carrera S Cabriolet

Porsche - De stuurwielen
Afbeelding links: Sportstuurwiel; Afbeelding rechts: SportDesign stuurwiel Sportstuurwiel met schakelpaddles

De stuurwielen

In de 911 is er één punt waar alle krachten samenkomen: het stuurwiel. Het is de belangrijkste verbinding tussen mens en sportwagen. Alle stuurwielen beschikken daarom standaard over een met glad leder beklede stuurwielkrans die veel grip biedt en een hoogwaardig ergonomisch design. Een geïntegreerde fullsize airbag is eveneens standaard.

Het sportstuurwiel

Het standaard sportstuurwiel is tot 60 mm axiaal en tot 40 mm verticaal verstelbaar.

Het tegen meerprijs leverbare multifunctionele stuurwiel is voorzien van 4 functietoetsen en 2 wieltjes. Daarmee zijn tal van audio-, telefoon- en navigatiefuncties alsmede het tft-display en de boordcomputer comfortabel vanaf het stuurwiel te bedienen. Tegen meerprijs is het stuurwiel leverbaar in glad leder, carbon of mahonie.

In combinatie met PDK zijn de stuurwielen voorzien van 2 ergonomische schuiftoetsen, waarmee direct op het stuurwiel kan worden geschakeld. Bij het als meeruitvoering leverbare Sport Chrono Pakket is er boven de airbagmodule een extra display aangebracht. Hierop kunt u zien of de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control ingeschakeld zijn.

Het SportDesign stuurwiel

Het tegen meerprijs leverbare SportDesign stuurwiel kan net als het sportstuurwiel zowel axiaal als verticaal worden versteld. Dankzij de duimgrepen biedt het een veilige grip, ook bij uiterst sportief rijgedrag.

In combinatie met PDK is het stuurwiel voorzien van 2 schakelpaddles van massief lichtmetaal. Deze zijn achter de rechter- en de linkerstuurwielspaak geplaatst. Trek aan de rechterpaddle en de PDK schakelt een versnelling op. Trek aan de linkerpaddle en de PDK schakelt terug. Met het als meeruitvoering leverbare Sport Chrono Pakket zit in combinatie met PDK een extra indicatie in de linker- en rechterstuurwielspaak. Deze informeert u over de activering van de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control.

De stuurwielverwarming

Tegen meerprijs leverbaar voor het sportstuurwiel en de multifunctionele stuurwielen: stuurwielverwarming voor nog meer comfort bij lage buitentemperaturen.

De stuurwielverwarming wordt ingeschakeld met een knop aan de achterzijde van de onderste stuurspaak.

Kronos Porsche Centre Gembloux

Wettelijke verantwoordelijke: Thierry Van Dalen
VDT Development BVBA – Afgevaardigd Bestuurder
Chaussée de Tirlemont, 91.1
B-5030 Gembloux

Tel: +32 (0)81 / 626 911
Fax: +32 (0)81 / 626 912
E-Mail: info@kronos.porsche.be