Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Burmester® High-End Surround Sound-System 911 Carrera 4S

Porsche - Burmester® High-End Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-System

Een icoon uit Zuffenhausen ontmoet een icoon uit Berlijn: Burmester®, een van de grootste aanbieders van high-end geluidsapparatuur. Met, in concreto, het Burmester® high-end Surround Sound System. De kracht van het systeem zit hem in vele kleine details – met slechts één doel: perfectie in geluidskwaliteit.

De cijfers geven alvast een indruk van het klankbeeld: 12 uitgangskanalen met een totaal vermogen van 821 W; 12 luidsprekers inclusief een actieve subwoofer en een 300 W D-klasseversterker, een totaal membraanoppervlak van meer dan 1.340 cm² en een frequentiebereik van 35 Hz tot 20 kHz.

En zo klinkt het in cijfers: 12 versterkerkanalen met 821 watt totaal vermogen, 12 luidsprekers inclusief actieve subwoofer met 300 watt D-klasse versterker, meer dan 1.340 cm2 totaal membraanoppervlak, frequentiebereik 35 Hz tot 20 kHz.

Daarbij gebruikt het Burmester® systeem in de 911 modellen de gepatenteerde in de carrosserie geïntegreerde subwoofer, die de van andere systemen bekende afzonderlijke subwoofer vervangt. Dat bespaart gewicht en levert een nog betere akoestiek.

De toegepaste frequentiefiltertechniek werd afgeleid van de technologie die het merk inzet voor zijn home audio systemen. De analoge en digitale filters werden nauwkeurig gedefinieerd voor de specifieke inbouwplaats in de auto en tijdens lange luistersessies verder geperfectioneerd.

Voor een onmiskenbaar zuivere, heldere en onvervormde toonvaste hoogtonenweergave worden bandweeters (Air Motion Transformer, AMT) toegepast. Alle luidsprekerchassis zijn exact op elkaar afgestemd en leveren een maximaal bassfundament, resolutie en impulsnauwkeurigheid. Het resultaat: een tot nu toe in de 911 onbereikbare, natuurlijke en substantieel rijke ruimte-akoestiek, zelfs bij een hoog geluidsvolume.

Het sportief-puristische design met gegalvaniseerde panelen en Burmester® emblemen op de geselecteerde luidsprekers verduidelijkt de kwaliteit van het Burmester® high-end Surround Sound System ook optisch. Compromisloos in sound en design. Zo typisch Porsche.

Bis. Bis.

Kronos Porsche Centre Gembloux

Wettelijke verantwoordelijke: Thierry Van Dalen
VDT Development BVBA – Afgevaardigd Bestuurder
Chaussée de Tirlemont, 91.1
B-5030 Gembloux

Tel: +32 (0)81 / 626 911
Fax: +32 (0)81 / 626 912
E-Mail: info@kronos.porsche.be