Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Techniek Panamera S E-Hybrid

Porsche Panamera S E-Hybrid - Techniek

Techniek

Verbruik* van de Panamera modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,7-7,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,5; Totaal in l/100 km 10,7-3,1; CO2-emissie in g/km 249-71.
Verbruik/Emissiewaarden* Panamera S Hybrid: Totaal in l/100 km 3,1; CO2-emissie g/km 71; Totaal in kWh/100 km 16,2.

Sneller op de plaats van bestemming komen. Of het nu uw werkplek of uw vakantiebestemming betreft. Met het vizier altijd op één doel gericht: de toekomst.

Voor Porsche begint dat in de garage. Om precies te zijn bij de laadaansluiting van de Panamera S E-Hybrid. Een parallelle plug-in hybride – en tegelijkertijd de volgende grote stap op het gebied van hybridetechniek. De toekomst begint nú. Met e-mobility. Een totaalconcept, dat innovatieve aandrijftechniek, praktische laadmogelijkheden, intelligente mobiele onlinediensten en efficiënte performance met elkaar verenigt.

De hoogvoltaccu van de Panamera S E-Hybrid op lithiumionen-basis beschikt over een grotere energiedichtheid dan conventionele nikkel-metaalhydrideaccu’s en kan via het stroomnet worden opgeladen. Puur elektrisch legt de Panamera S E-Hybrid een afstand van 36 km af ( Nieuwe Europese Testcyclus) en bereikt daarbij een topsnelheid van 135 km/h. Met een gemiddeld verbruik van slechts 3,1 l/100 km. De verlaging van het verbruik was echter slechts één van de doelen die we met de vooruitstrevende hybridetechnologie nastreefden. Dagelijks gebruiksgemak en sportief rijplezier stonden eveneens bovenaan de prioriteitenlijst.

De motor van de Panamera S en Panamera 4S koppelt veel vermogen aan een hoge efficiency. De 3,0-liter V6 biturbomotor zorgt dankzij downsizing voor nog meer vermogen dan de atmosferische motor van de vorige generatie – en dat in combinatie met een lager verbruik.

Bij alle modellen met benzinemotor is de Porsche Doppelkupplung (PDK) standaard. Het vermogen van de Panamera S E-Hybrid wordt overgebracht door de 8-traps Tiptronic S.

Met Porsche Car Connect bent u klaar voor de automobiele toekomst en het digitale tijdperk. Porsche Car Connect is een smartphone-app, waarmee u meerdere gegevens van de auto kunt bekijken en bepaalde functies extern kunt bedienen. Met de tegen meerprijs verkrijgbare onlinediensten heeft u altijd toegang tot de meest belangrijke informatie over uw Panamera – ook als u eens niet achter het stuur zit.

De als meeruitvoering leverbare led-koplampen (standaard op de Panamera Turbo) zorgen voor een nog beter zicht. En met de rijkstrookwisselhulp, Lane Departure Warning, de snelheidslimietindicator, de adaptieve cruise control inclusief Porsche Active Safe (PAS) alsmede Surround View heeft u een groot aantal hulpsystemen ter beschikking staan. Systemen die het adrenalineniveau verlagen. Voor de verandering.

Idee

Laadinfrastructuur

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Techniek

Belangrijkste standaarduitrusting

De motoren

Informatieweergave

Rijmodi

De directe benzine-inspuiting (DFI)

8-Gang Tiptronic S

Het VarioCam Plus systeem

De variabele nokkenasverstelling

De automatische start-stopfunctie

Het zeilen

Het uitlaatsysteem

Sport knop met Sport Chrono

Stuurinrichting en Servotronic Plus

Porsche Active Suspension Management (PASM)

De adaptieve luchtvering

De wielen en het bandenspanningscontrolesysteem (RDK)

Porsche Stability Management (PSM)

De verlichting

De remmen

De carrosserieconstructie

Airbags en gordelsysteem

De diefstalbeveiliging

Comfort

De stoelen

De stuurwielen

De hulpsystemen

Entry & Drive

Porsche Car Connect (PCC)

Bagageruimte

E-mobility services

Informatieweergave

Het audiosysteem CDR

Porsche Communication Management (PCM)

Porsche Rear Seat Entertainment

Telefoonmodule en Mobiele-telefoonvoorbereiding

BOSE® Surround Sound-System

De uitlaatgasreiniging

Lichte constructie en recycling

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be