Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieurontwerp Panamera Diesel 211 pk

Porsche Panamera Diesel 211 pk - Interieurontwerp

Interieurontwerp

Uw eerste indruk in de Panamera: veel comfort. De tweede indruk: een sportief karakter en een zeer goede ergonomie. Het instrumentarium met 5 ronde klokken beschikt over een geïntegreerd 4,8 inch kleurenscherm. De middenconsole loopt naar voren op. Voor een korte handbeweging tussen het standaard multifunctionele stuurwiel en de versnellingshendel. Alle belangrijke bedieningselementen zijn ondergebracht in overzichtelijke groepen. Zo kunt u snel de belangrijkste functies bedienen zonder in lange submenu’s te hoeven zoeken.

De gedeeltelijk lederen bekleding is leverbaar in 3 kleuren, de interieurpanelen zijn uitgevoerd in zwart (hoogglans). Glad leder, natuurleder, uitrustingen in bi-color, edele houtsoorten, aluminium en carbon – dankzij deze en andere individualiseringsmogelijkheden kunt u uw Panamera nog sportiever of nog comfortabeler maken. Of beide.

De Panamera Diesel beschikt over tal van opbergmogelijkheden, bijvoorbeeld in de portieren en de middenconsole. In de houder in de middenarmsteun voor en de 2 houders achterin kunnen blikjes en bekers worden geplaatst. Naar keuze zijn er zonder meerprijs nog eens 2 uitklapbare bekerhouders boven het dashboardkastje bij te plaatsen.

Tegen meerprijs is de middenconsole achterin leverbaar in een grotere uitvoering voor nog meer opbergruimte. Verder heeft deze middenconsole een 230 volt aansluiting, een extra 12 volt aansluiting en is hij bekabeld voor de eventuele aansluiting van een koelvak achterin. Het interieurverlichtingsconcept met uitschakelvertraging is praktisch en goed doordacht. Het omvat verlichting in de portiergrepen en portiervakken voorin, oriëntatieverlichting, voetenruimteverlichting voorin en leeslampjes inclusief binnenverlichting – voor elk van de 4 zitplaatsen afzonderlijk.

Een automatische airconditioning en cruise control zijn standaard. Tegen meerprijs zijn Soft-Close portieren leverbaar. Een in het portierslot geïntegreerd sluitmechanisme maakt een comfortabel en veilig sluiten van alle 4 de portieren mogelijk.

De voorstoelen

De voorstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen bieden steun in snel gereden bochten. Zonder compromissen op het gebied van zitcomfort. De zithoogte, de schuine stand van zitting en rugleuning alsmede de langsverstelling zijn standaard volledig elektrisch verstelbaar – zowel voor de bestuurder als de bijrijder. Als meeruitvoering is een bestuurdersstoelgeheugen leverbaar, dat de stoel en de buitenspiegels automatisch in de geprogrammeerde voorkeurstand plaatst. Ideaal voor sportief rijden: de tegen meerprijs leverbare adaptieve sportstoelen met 18-voudig verstelmechanisme en stoelgeheugen voor bestuurder en bijrijder.

De zitplaatsen achterin

Belangrijkste kenmerk: het zijn er 2. Met zelfs voor lange passagiers veel beenen hoofdruimte en een goede zijdelingse steun, ook in snel gereden bochten. Zonder aan comfort te verliezen. Tussen de stoelen in: een opklapbare middenarmsteun met opbergvak. De rugleuning is in delen neerklapbaar in de verhouding 40:60. Voor meer bagageruimte of plek voor lange voorwerpen. Met de als meeruitvoering leverbare skizak is deze verhouding 40:20:40.

Tegen meerprijs zijn comfortstoelen voor de achterpassagiers leverbaar. Met elektrisch verstelbare rugleuningen, zittingverlenging, lendensteunen – en zelfs de mogelijkheid om de bijrijdersstoel vanuit het achtercompartiment te verstellen. Als uw keuze uitgaat naar comfortstoelen met stoelventilatie, dan worden die geleverd inclusief comforthoofdsteunen. In combinatie met adaptieve sportstoelen voor worden ook de stoelen achterin uitgevoerd als sportstoelen – met een sportief naadpatroon en hogere zijwangen.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be