Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Idee Panamera 4

Porsche Panamera 4 - Idee

Idee

Limousine of sportwagen? Vermogen of efficiency? U hoeft niet te kiezen. De Panamera en de Panamera 4 verenigen dit alles in een sportief totaalconcept.

Standaard bij de Panamera en de Panamera 4 zijn bi-xenonkoplampen, 18 inch Panamera wielen, de beide aparte eindpijpen van het uitlaatsysteem en de automatische achterklep.

De standaard Porsche Doppelkupplung (PDK) geeft in beide modellen het vermogen door. Bij de Panamera aan de achteras, bij de Panamera 4 via de permanente 4-wielaandrijving van het Porsche Traction Management (PTM) aan alle 4 de wielen.

Voor veel comfort in combinatie met een sportieve afstemming zorgt het standaard onderstel met stalen veren. Tegen meerprijs zijn het Porsche Active Suspension Management (PASM) - een elektronische verstelling van het schokdempersysteem - en de adaptieve luchtvering leverbaar.

Het interieur kenmerkt zich door hoogwaardige materialen. De gedeeltelijk lederen bekleding is standaard en leverbaar in 3 kleuren. De stuurwielkrans van het standaard multifunctionele stuurwiel en de keuzehendel van de PDK zijn uitgevoerd in glad leder, de interieurpanelen in zwart (hoogglans).

Eveneens standaard in de Panamera en de Panamera 4 zijn de cruise control, het bandenspanningscontrolesysteem (RDK), de automatische airconditioning en het audiosysteem CDR. Als meeruitvoering zijn bovendien het Porsche Communication Management (PCM, het BOSE® Surround Sound System of het Burmester® high-end Surround Sound System leverbaar.

U kunt kiezen uit tal van individualiseringsmogelijkheden voor de nieuwe Panamera en de nieuwe Panamera 4. Bijvoorbeeld uitrustingen in bi-color en andere kleuren materiaalcombinaties.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be