Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Karakter Cayman S

Porsche Cayman S - Karakter

Karakter

Voor een indrukwekkende rijdynamiek zorgt het optimaal op het hoge motorvermogen afgestemde onderstel met lichtgewicht constructie. Nog meer souplesse en rijplezier in combinatie met meer tractie en controle bieden het als meeruitvoering leverbare Porsche Active Suspension Management (PASM) en het eveneens tegen meerprijs leverbare Porsche Torque Vectoring (PTV) met achteras-sperdifferentieel.

De Cayman S is standaard voorzien van bi-xenonkoplampen. De indrukwekkende koplampen in led-techniek benadrukken de voorste luchtinlaten. De dubbele eindpijp van geborsteld roestvast staal is in het midden geplaatst en zorgt voor dat typische sportieve Porsche geluid.

Krachtig: de standaard 19 inch Cayman S lichtmetalen wielen in klassiek 5-spaaks design. Voor veiligheid zorgen vaste aluminium monobloc remzadels met 4 zuigers. De diameter van de remschijven op de vooras is 15 mm groter dan bij de Cayman. De remzadels zijn uitgevoerd in rood.

Binnenin zijn ook de armsteunen van de portierbekleding en de deksel van het opbergvak in de middenconsole met leder bekleed. De toerenteller is voorzien van een aluminiumkleurige wijzerplaat.

De Cayman S. Nog nooit was de weg zozeer het doel.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be