Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Burmester® High-End Surround Sound-System Cayman S

Porsche - Burmester® High-End Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-System

Verbruik/emissie* van de Cayman modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,6; Buitenwegen in l/100 km 7,1-5,9; Totaal in l/100 km 9,0-7,7; CO2-emissie in g/km 211-180.

Je kunt een soundsysteem in een auto integreren. Of nog een stap verder gaan – en de bestuurder in het soundsysteem integreren. Dat was het doel van Porsche en Burmester® bij de ontwikkeling van het als meeruitvoering leverbare Burmester® high-end Surround Sound System. Speciaal voor de Cayman ontwikkeld en geperfectioneerd – high-end technologie made in Germany.

De toegepaste componenten zijn van dezelfde ultieme klasse als die van de high-end home audiosystemen van Burmester®. In getallen: 12 versterkerkanalen met 821 watt totaal vermogen, 12 luidsprekers inclusief actieve subwoofer. De actieve subwoofer is geïntegreerd in de kale carrosserie. Dat is ideaal met betrekking tot de sound – en toch lichtgewicht zoals in de racesport.

Conceptueel zijn volledig nieuwe wegen ingeslagen: bij de toegepaste crossover- technologie horen analoge en digitale filters, die elk voor de specifieke inbouwplaats optimaal zijn gedefinieerd en na lange hoorzittingen zijn geperfectioneerd. Het perfecte samenspel tussen luidsprekerdrivers levert een onovertroffen basfundament, weergave en impulsnauwkeurigheid.

Het resultaat: een ongekend natuurlijke en volle klank, zelfs bij de luidste volumes. En dat bij een tegelijkertijd opmerkelijk lager totaalgewicht door de intelligente Burmester® Leichtbau-Technologie. Het sportieve en puristische design onderstreept de kwaliteit van het Burmester® high-end Surround Sound System ook optisch. Compromisloos in sound en design. Net als Porsche.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be