Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stuurwielen Cayman 211 pk

Porsche - De stuurwielen
Links: Sportstuurwiel; Midden: Multifunctioneel stuurwiel i.c.m. PDK; Rechts: SportDesign stuurwiel met schakelpaddles i.c.m. PDK

De stuurwielen

Verbruik/emissie* van de Cayman modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,6; Buitenwegen in l/100 km 7,1-5,9; Totaal in l/100 km 9,0-7,7; CO2-emissie in g/km 211-180.

U weet exact welke koers u wilt volgen? Voor een snelle overdracht van uw input beschikken de verschillende stuurwielen van de Cayman modellen over een mechanische verstelling en een goed in de hand liggende stuurwielkrans in glad leer. Bij de Cayman GTS wordt het in de racesport beproefde materiaal alcantara gebruikt.

Bij de tegen meerprijs verkrijgbare volledig elektrisch verstelbare stoelen hoort een elektrisch verstelbaar stuurwiel en een geheugenfunctie. Voor nog meer comfort.

Sportstuurwiel.

Het bij de Cayman en Cayman S tot de standaarduitrusting behorende 3-spaaks sportstuurwiel beschikt in combinatie met de als meeruitvoering leverbare Porsche Doppelkupplung (PDK) over 2 ergonomische schuiftoetsen.

Als uw Cayman voorzien is van het als meeruitvoering leverbare Sport Chrono Pakket en Porsche Doppelkupplung (PDK), dan laat een extra weergave boven de airbagmodule de activering van SPORT, SPORT PLUS en Launch Control zien.

Het tegen meerprijs leverbare multifunctionele stuurwiel biedt extra comfort. Veel audio-, telefoon- en navigatiefuncties kunnen hiermee eenvoudig worden bediend.

SportDesign stuurwiel.

Het SportDesign stuurwiel onderscheidt zich van het standaard stuurwiel door de 2-spaaks uitvoering. Voor de Cayman en de Cayman S is hij als meeruitvoering leverbaar, de Cayman GTS is standaard voorzien van dit stuurwiel. In combinatie met PDK beschikt het over 2 lichtmetalen schakelpaddles, die prettig ergonomisch achter de rechter- en linker stuurwielspaak liggen.

In combinatie met het als meeruitvoering leverbare Sport Chrono Pakket en PDK wordt de activering van de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control in de linker of rechter stuurwielspaak weergegeven.

Stuurwielverwarming.

Voor nog meer comfort op koude dagen zorgt de tegen meerprijs verkrijgbare verwarming voor het sportstuurwiel en het multifunctionele stuurwiel.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be