Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Het interieur Cayman 211 pk

Porsche Cayman 211 pk - Het interieur

Het interieur

U bent niet gemakzuchtig. Maar houdt wel van comfort.

In het interieur van de Cayman modellen zult u zich daarom volledig thuis voelen. Want daarin is alles gericht op dat ene doel: sportief en comfortabel vooruit komen. De bestuurder is optimaal in de auto geïntegreerd. De naar voren oplopende middenconsole zorgt ervoor dat de hand slechts een korte afstand van schakelhendel naar stuurwiel hoeft te overbruggen – zodat u ergonomisch en lekker snel kunt schakelen. De afzonderlijke bedieningselementen zijn overzichtelijk geplaatst. Alle knoppen en de functies op de boordcomputer zijn intuïtief te bedienen. Het instrumentenpaneel met centrale toerenteller en 4,6 inch kleurenscherm voorziet u van alle belangrijke informatie.

Het sportieve karakter van de Cayman wordt nogmaals onderstreept door de standaard sportstoelen met alcantara middenbaan. De materialen: van uitstekende kwaliteit en stijlvol in het interieur geïntegreerd. Kijk bijvoorbeeld naar de zilverkleurige details op het dashboard en de middenconsole. Of naar de lederen accenten op de stuurwielkrans, op de schakelof keuzehendel of op de omlijsting van de portiergrepen. Bij de Cayman S zijn bovendien de armsteunen op de portierbekleding en de klep van het opbergvak in de middenconsole standaard in leder uitgevoerd.

In de Cayman GTS gaat het er nog sportiever aan toe: in combinatie met de standaard zwarte lederuitrusting is alcantara gebruikt voor de portierbekleding, de onderzijde van het dashboard, de middenconsole, de hemelbekleding en de A-stijlen. Net als op de middenbanen van de standaard sportstoelen Plus, waarvan de hoofdsteunen bovendien zijn voorzien van gestikte ‘GTS’ logo’s. Markant: het standaard SportDesign stuurwiel dat, net als de schakel- of keuzehendel, eveneens is bekleed met alcantara.

Voor de Cayman GTS is daarnaast tegen meerprijs het interieurpakket GTS leverbaar, waarmee u sportieve accenten in karmijnrood of rodiumzilver kunt zetten.

Dat gaat u nog niet ver genoeg? Dan kunt u nog extra details aanbrengen met de opties uit het individualiseringsprogramma voor de Cayman modellen. Een selectie hieruit vindt u op de volgende pagina’s.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be