Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Idee Cayenne Cayenne Diesel 211 pk

Porsche Cayenne Diesel 211 pk - Idee Cayenne

Idee Cayenne

We stichten gezinnen. We bouwen huizen. We beklimmen bergen. Nauwelijks is het ene doel bereikt of het volgende doel wacht alweer op ons. Kunnen we onszelf dan niet een keertje inhouden?

Nee. Dat kunnen we niet. En dat wíllen we ook niet. Voor ons is iets namelijk pas goed genoeg als het nog beter is geworden. Waarom? Omdat ons enthousiasme ons daartoe aanspoort. Omdat we stilstand willen veranderen in acceleratie. En het dagelijkse leven in momenten vol opwinding.

Wat dat met auto’s te maken heeft? Niets. Maar alles met sportwagens. Want zonder enthousiasme kun je geen sportwagens bouwen. En er niet in rijden.

Want dat is toch wat we willen: rijden. Vol passie. We willen een auto die net zo in zijn element is bij dagelijkse ritten als in de chicane van het circuit van Laguna Seca, die even geschikt is voor de sprint als voor lange afstanden. Die plek biedt aan het hele gezin – en tegelijkertijd uitsluitend aan onszelf. En die boven alles een Porsche is.

Dynamiek, 5 deuren, flexibiliteit, comfort. De Cayenne zet zijn weg op consequente wijze voort. Met een nieuw design. Met nieuwe hulpsystemen die de bestuurder ondersteunen. Met nieuwe motoren. Met een hoog vermogen in combinatie met een verhoudingsgewijs laag verbruik. De Cayenne is opnieuw uitgevonden en zet opnieuw een stap voorwaarts. Direct in de toekomst.

Eigenlijk gaat het maar om één ding: het moment waarop we de sleutel in het contactslot omdraaien. En om de opwinding die dat teweegbrengt.

De nieuwe Cayenne. Enthousiast.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be