Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De hulpsystemen Cayenne Diesel 211 pk

Porsche Cayenne Diesel 211 pk - De hulpsystemen
Getoond model: Cayenne S E-Hybrid

De hulpsystemen

Lane Departure Warning

De Lane Departure Warning herkent middels een frontcamera de rijstrookmarkeringen en wordt boven de 65 km/h actief. Indien de auto de rijstrook ongepland dreigt te verlaten, klinkt er een waarschuwingssignaal.

Rijstrookwisselhulp

De rijstrookwisselhulp controleert met behulp van radarsensoren de ruimte achter de auto en de dode hoek. Bij snelheden tussen 30 en 250 km/h waarschuwt het systeem de bestuurder door middel van een optisch signaal in de buitenspiegels voor voertuigen die met hoge snelheid van achteren naderen, of die zich in de dode hoek bevinden. Vooral op de snelweg zorgt de rijstrookwisselhulp hierdoor voor meer comfort en veiligheid. Het systeem grijpt echter niet automatisch in en laat zich op elk willekeurig moment ook uitschakelen.

Surround View (omgevingscamera)*

Het tegen meerprijs leverbare Surround View voegt 3 hoge resolutie-camera’s (in het front en de buitenspiegelbehuizingen) toe aan de achteruitrijcamera. Aan de hand van de input van de 4 camera’s berekent het systeem een virtueel vogelperspectief voor de auto en geeft deze weer in het display van het PCM. Als extra ondersteuning bij het inparkeren en manoeuvreren, aangezien hiermee ook lage obstakels voor en naast de auto herkend kunnen worden. Bovendien kunt u heen en weer schakelen tussen verschillende cameraperspectieven, om bijvoorbeeld meer overzicht te krijgen in krappe uitritten.

ParkAssistent

De ParkAssistent waarschuwt voor obstakels die zich voor en achter achter de auto bevinden. De sensoren zijn op harmonieuze wijze in het front en de achterzijde geïntegreerd. Er wordt niet alleen door geluidssignalen, maar ook optisch gewaarschuwd – door de schematische weergave van de auto in bovenaanzicht op het centrale display. Deze maakt de afstand tot een obstakel grafisch zichtbaar.

* Op zijn vroegst leverbaar vanaf 12/2014.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be