Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Uitlaatgasreiniging Boxster S

Porsche Boxster S - Uitlaatgasreiniging

Uitlaatgasreiniging

De auto’s van Porsche bewijzen dat zelfs krachtige sportwagens binnen hun eigen klasse betrekkelijk bescheiden verbruiksen emissiewaarden kunnen bereiken.

Dit kan dankzij het efficiënte gebruik van brandstof door technologieën zoals directe benzine-inspuiting, VarioCam Plus, thermomanagement, boordnetrecuperatie, automatische start-stopfunctie en zeilen in combinatie met de als meeruitvoering leverbare Porsche Doppelkupplung (PDK).

Bovendien zorgen nieuw ontwikkelde katalysatoren voor een efficiënte uitlaatgasreiniging.De stereo-lambdaregeling regelt en bewaakt de beide cilinderrijen onafhankelijk van elkaar. Lambdasondes regelen samen met de motorelektronica en de verstuivers individueel voor elke uitlaatpijp de samenstelling van de uitstoot. Een extra lambdasonde per cilinderrij bewaakt het omzettingsproces van schadelijke stoffen in de individuele katalysatoren.

De stereo-lambdaregeling regelt en bewaakt de beide cilinderrijen onafhankelijk van elkaar. Lambdasondes regelen samen met de motorelektronica en de verstuivers individueel voor elke uitlaatpijp de samenstelling van de uitstoot. Een extra lambdasonde per cilinderrij bewaakt het omzettingsproces van schadelijke stoffen in de individuele katalysatoren.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be