Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Mobiele-telefoonvoorbereiding Boxster S

Porsche Boxster S - Mobiele-telefoonvoorbereiding

Mobiele-telefoonvoorbereiding

Spraakbediening.

U zegt graag meteen wat u wilt. Geen enkel probleem. Vrijwel alle functies van het PCM zijn via de als meeruitvoering leverbare spraakbediening met hele woorden op te roepen.

Telefoonmodule en mobiele-telefoonvoorbereiding.*

De tegen meerprijs leverbare quadband gsm-telefoonmodule kenmerkt zich door een hoog bedieningscomfort en optimale gesprekskwaliteit. U kunt uw simkaart rechtstreeks in de simkaartlezer van het audiosysteem CDR Plus of van het PCM plaatsen en vervolgens met uw handsfreeset. Maar het kan nog eenvoudiger: via de Bluetooth®-verbinding van uw mobiele telefoon met het SIM-Access Profile (SAP). Zodra de automatische koppeling tussen mobiele telefoon en module een feit is, wordt de antenne van uw mobiel uitgeschakeld om de batterijen te sparen en belt u via de buitenantenne. Afhankelijk van het type mobiele telefoon zijn dan niet alleen de telefoonnummers op uw eigen simkaart, maar ook die van uw telefoongeheugen beschikbaar. Eveneens afhankelijk van het type mobiele telefoon kunt u de telefoon bedienen via CDR Plus of het PCM, vanaf het als meeruitvoering leverbare multifunctionele stuurwiel of via de als meeruitvoering leverbare spraakbediening. Uw mobiele telefoon kan daarbij gewoon in uw jaszak blijven.

Daarnaast bestaat nog de optie om via de telefoonmodule en Bluetooth® bepaalde mobiele telefoons te koppelen die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen. De gsm-verbinding verloopt hierbij standaard via de antenne van de mobiele telefoon. Het audiosysteem CDR Plus of het PCM fungeert als handsfreesysteem zodat de mobiele telefoon in uw zak of tas kan blijven.

Desgewenst is voor de telefoonmodule een Bluetooth®-hoorn verkrijgbaar. Deze bevindt zich in het opbergvak van de middenconsole en bevat een display en toetsenblok.

De Bluetooth®-verbinding van mobiele telefoons is in het kader van de mobieletelefoonvoorbereiding ook apart verkrijgbaar.

* Mobiele-telefoonvoorbereiding of telefoonmodule in HFP-modus: bij gebruik van een mobiele telefoon in de auto, kan de elektromagnetische veldsterkte in het interieur toenemen en kunnen de inzittenden worden blootgesteld aan elektromagnetische straling. Bij gebruik van een uitbreidingsset (cradle) kan de veldsterkte in het interieur door de koppeling aan de buitenantenne worden verlaagd (afhankelijk van de mobieletelefoonspecifieke koppeling aan de uitbreidingsset). Informeer in de accessoirehandel naar de beschikbaarheid van een uitbreidingsset voor uw mobiele telefoon. Tijdens gebruik van de telefoonmodule van het PCM via een Bluetooth® SAP-verbinding of bij geplaatste simkaart wordt blootstelling aan elektromagnetische straling voorkomen, omdat daarbij altijd de buitenantenne van de auto wordt gebruikt. Voor informatie met betrekking tot geschikte mobiele telefoons kunt u terecht op de website www.porsche.com of bij uw Porsche dealer.

Boxster Idee

Karakter

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Vermogen

De boxermotoren

Maatregelen om de efficiency verder te verbeteren

Zeilen

6 versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Uitlaatsysteem

Resonantie-inlaatsysteem

Direct Fuel Injection (DFI)

VarioCam Plus systeem

Geïntegreerde dry-sumpsmering

Motormanagement

Stuurinrichting

Sport Chrono Pakket

Dynamische versnellingsbaksteunen

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Porsche Active Suspension Management (PASM)

Wielen + RDK

Remmen

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Verlichtingsconcept

Porsche Stability Management (PSM)

Airbags

De koprolbescherming

Carrosserieconstructie

Diefstalbeveiliging

Interieur

Porsche Communication Management (PCM)

BOSE® Surround Sound System

Stuurwielen

Instrumenten

Stoelen

Lederpakket

Airconditioning

Universele audio-ingang

Mobiele-telefoonvoorbereiding

Audiosysteem CDR

Overige comfortuitrustingen

Cabrioletkap

Uitlaatgasreiniging

Verbruik en recycling

Brandstof

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be