Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Audiosysteem CDR Boxster 211 pk

Porsche Boxster 211 pk - Audiosysteem CDR

Audiosysteem CDR

Het standaard audiosysteem CDR met 7 inch touchscreen zorgt voor een intuïtief bedieningscomfort. Het bestaat uit een radio met cd-speler – tegen meerprijs is een cd-wisselaar voor 6 cd’s leverbaar – inclusief dubbele FM-tuner met RDS, 30 geheugenplaatsen, een dynamische Autostore-functie en snelheidsafhankelijke volumeregeling. En 4 luidsprekers met een vermogen van 2 x 25 watt. Via de AUX-ingang in het dashboardkastje kunt u bijvoorbeeld een hiervoor geschikte mp3-speler aansluiten.

Audiosysteem CDR Plus.

Als meeruitvoering leverbaar: het audiosysteem CDR Plus met 7 luidsprekers en een totaal vermogen van 185 watt. Voor de radio-ontvangst zorgt een analoge en digitale dubbele tuner. Bediening vindt plaats via een 7 inch touchscreen met hoge resolutie. Het systeem beschikt over een cd-/dvd-speler die ook mp3-bestanden kan afspelen, een USB- en een AUX-aansluiting. Een cd-/dvd-wisselaar voor 6 cd’s/dvd’s is tegen meerprijs leverbaar.

Sound Package Plus.

Voor kritische muziekgenieters is er het tegen meerprijs leverbare Sound Package Plus. Met een totaal vermogen van 185 W en 7 luidsprekers zorgt dit systeem voor een nog intensere beleving. Het geluid regelt u met het audiosysteem CDR, het als meeruitvoering leverbare audiosysteem CDR Plus of het als meeruitvoering leverbare Porsche Communication Management (PCM).

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be