Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Sport Chrono Pakket Boxster 211 pk

Porsche - Sport Chrono Pakket

Sport Chrono Pakket

Verbruik/emissie* van de Boxster modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,6; Buitenwegen in l/100 km 7,1-5,9; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,7; CO2-emissie in g/km 211-180.

Tijd is kostbaar – elke honderdste van een seconde. Met het voor de Boxster en Boxster S tegen meerprijs leverbare en bij de Boxster GTS standaard aanwezige Sport Chrono Pakket benut u de tijd nog beter: want hiermee worden gaspedaalkarakteristiek, reactietijden en rijgedrag nog sportiever ingesteld.

Het pakket omvat dynamische versnellingsbaksteunen, een Performance-indicatie, een digitale en analoge stopwatch en de SPORT PLUS knop. Als deze wordt ingedrukt, schakelt het tegen meerprijs leverbare Porsche Active Suspension Management (PASM), standaard bij de Boxster GTS, over op de sportstand: de demping wordt strakker en het insturen van bochten verloopt nog directer. Het wegcontact wordt nog verder verbeterd.

Het PSM grijpt later in. Het inremmen voor een bocht verloopt met voelbaar meer souplesse: het PSM laat nu een sportievere rijstijl tijdens inremmen en uitaccelereren toe. Een extra dosis souplesse biedt de stand SPORT PLUS bij uitgeschakeld PSM. Voor uw eigen veiligheid blijft het op de achtergrond echter steeds stand-by, om in te grijpen als de auto om ABS-correctie vraagt.

Voor nog sportiever schakelen wordt de tussengasfunctie geactiveerd. Een elektronisch geregelde gasstoot zorgt voor een rustige lastwisseling. Voor meer stabiliteit en nog meer gevoel bij het schakelen.

In combinatie met de als meeruitvoering leverbare Porsche Doppelkupplung (PDK) beschikt het Sport Chrono Pakket over 2 extra functies. Voor sportief rijgedrag van raceklasse. De eerste functie heet ‘Launch Control’ en zorgt voor een startacceleratie zoals op het circuit.

De tweede functie heet ‘Schakelschema circuit’. De PDK werkt nu met heel korte schakeltijden en optimale schakelpunten en een overboost tijdens het schakelen voor een maximaal acceleratievermogen. Met terugschakelingen en tussengas voor compromisloos rijplezier met voelbaar actieve schakelhandelingen.

Op een extra display in het stuurwiel of in het instrumentenpaneel kunt u zien welke SPORT knop is ingeschakeld en of de Launch Control (bij PDK) actief is. Voor de weergave, het opslaan en de analyse van rondetijden en alternatieve trajecten wordt het als meeruitvoering leverbare Porsche Communication Management (PCM) uitgebreid met een indicatie. Zo kan de bestuurder in een oogopslag de totale rijtijd, de afgelegde afstand van de actuele ronde en het aantal gereden ronden met de bijbehorende rondetijden zien.

Boxster Idee

Karakter

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Vermogen

De boxermotoren

Maatregelen om de efficiency verder te verbeteren

Zeilen

6 versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Uitlaatsysteem

Resonantie-inlaatsysteem

Direct Fuel Injection (DFI)

VarioCam Plus systeem

Geïntegreerde dry-sumpsmering

Motormanagement

Stuurinrichting

Sport Chrono Pakket

Dynamische versnellingsbaksteunen

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Porsche Active Suspension Management (PASM)

Wielen + RDK

Remmen

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Verlichtingsconcept

Porsche Stability Management (PSM)

Airbags

De koprolbescherming

Carrosserieconstructie

Diefstalbeveiliging

Interieur

Porsche Communication Management (PCM)

BOSE® Surround Sound System

Stuurwielen

Instrumenten

Stoelen

Lederpakket

Airconditioning

Universele audio-ingang

Mobiele-telefoonvoorbereiding

Audiosysteem CDR

Overige comfortuitrustingen

Cabrioletkap

Uitlaatgasreiniging

Verbruik en recycling

Brandstof

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be