Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Overige comfortuitrustingen 911 Turbo

Porsche 911 Turbo - Overige comfortuitrustingen

Overige comfortuitrustingen

HomeLink® (garagedeuropener)

Tegen meerprijs kan een vrij programmeerbare garagedeuropener in de dakconsole worden ingebouwd. Hiermee kunnen met een druk op de knop maximaal 3 deuren, verlichtingssystemen of alarminstallaties worden bediend.

De diefstalbeveiliging

De 911 Turbo modellen hebben standaard wegrijblokkering met transponderactivering en zijn bovendien uitgerust met een interieurbeveiliging. Het systeem beveiligt de portieren, de bagageruimte, het interieur en de ontsteking.

Voorbereiding Porsche Vehicle Tracking System (PVTS)

Uw auto wordt tegen meerprijs af fabriek geleverd met een voorbereiding voor de latere inbouw van het Porsche Vehicle Tracking System (PVTS) uit het Porsche Tequipment programma. Met dit systeem kan een gestolen auto in grote delen van Europa en Rusland worden gelokaliseerd. De systeemvoorbereiding bestaat uit speciale bedrading en een hellingshoeksensor voor de alarminstallatie.

De zelfdimmende binnen- en buitenspiegels

De zelfdimmende binnen-/buitenspiegels met geïntegreerde regensensor voor de voorruitwissers zijn standaard.

De ParkAssistent

De ParkAssistent achter is standaard bij de 911 Turbo modellen. Met 4 onopvallende sensoren aan de achterzijde waarschuwt hij de bestuurder met een akoestisch signaal voor herkende obstakels. Het interval van de geluidssignalen duidt de afstand tot het obstakel aan.

Bij de 911 Turbo S en de 911 Turbo S Cabriolet omvat de ParkAssistent ook 4 sensoren in de voorbumper (deze uitbreiding is tegen meerprijs leverbaar voor de 911 Turbo en de 911 Turbo Cabriolet). Er wordt gewaarschuwd door middel van geluidssignalen en optisch door de schematische weergave van de auto op het centrale display.

De achteruitrijcamera

De als meeruitvoering leverbare achteruitrijcamera (alleen in combinatie met ParkAssistent voor en achter) maakt het achteruit inparkeren en manoeuvreren veel eenvoudiger. Dat gebeurt met behulp van het camerabeeld en met de dynamische hulplijnen die op het beeldscherm van het PCM verschijnen en het traject aanduiden dat de auto bij de actuele wielstand aflegt.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be